2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یه کاربری داشتم که دوسه شب پیش با جاریم بحثم شد اومد تاپیک زدم چون داخلش یه حرفی زده بودم گفتن بی احترامی به قومیته یه کاربر برام حرف در اورد که فلانم و بهمانم من خودم خواستم کاربریم بترکه

اصلا دوست ندارم این کاربریم بره

بعصی دیگه زیادی جاسوسن

کاش همه چی درست بشه

کلا مسئولین سایت دارن یه کاری میکنن آدم سایت گریز شهشاید طریقه مدیریتشون باید به این شکل باشه

ببین من ی تاپیک داشتم از آسمون شبتون بگید

واسه اون منو چ مدت چ مدت تعلیق میکردن

ک مثلا باعث ترس میشی مردم فک میکنن جنگ شده

چ ربطی داره خب

اون دسته از مردم احتمالا از نظر روحی سلامت نیستن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

اتفاقا سیاستی پیش گرفتن ک زیاد تعلیق نکنن حالا با هر دلیلیچون ب نفعشونه

اتفاقا من بعد اینهمه سابقه که جتی یکبار تعلیق نشده بودم تمام تاپیکها بهترین راهنمایی را میکنم نینی یار های قدیم حتی گاهی نظراتم لایک میکردن سر یه حرف بسیار بی ارزش یکیشون تعلیق کرد و به حساب تذکر داد خب فهمیدم حتما یه ادمین تازه کار و کم سن بود محل ندادم بهش .....متاسفانه نسل جدید بی تجربن خدا نکنه جایی فکر کنن قدرتی دارن

اما اعضای سایت بهتر شدن افراد فیک کمتر شدن

دیگه زیاد دنبال جلب توجه نیستن چون اینستا برا نمایش دارن

پس کلا سایت سالمتر از قبل شده به نظرم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اتفاقا من بعد اینهمه سابقهکه جتی یکبار تعلیق نشده بودم سر یه حرف بسیار بی ارزش تعلیق کرد خب فهمیدم ح ...

خیلی مدیریتش ضعیفه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ببین من ی تاپیک داشتم از آسمون شبتون بگیدواسه اون منو چ مدت چ مدت تعلیق میکردنک مثلا باعث ترس میشی م ...

یه عده گزارش زنن که اکیپی میریزن تو تاپیکا و شروع میکنن به گزارش زدن تاپیکایی که به مذاقشون خوش نمیاد

احتمالا شما هم گیر اون افراد متعفن افتادی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

خیلی مدیریتش ضعیفه

نه مدیریت کلیش به نظرم بد نیست ادمین ها باید تجربه گافی داشته باشن باعث نارضایتی نشن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه عده گزارش زنن که اکیپی میریزن تو تاپیکا و شروع میکنن به گزارش زدن تاپیکایی که به مذاقشون خوش نمیا ...

بله خیلی

قدیما ک اینترنشنال نبوده از این کاربرا استفاده میکردن ب عنوان عنترنشنال

نه مدیریت کلیش به نظرم بد نیست ادمین ها باید تجربه گافی داشته باشن باعث نارضایتی نشن

ن مدیریت کلیشم خوب نیس

تبلیغا یکی دیگش

نوشته های درهم سایت خراب و ..