نر خدا زده درخاست نده متاهلم و متعهد به شوهرم 😁نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر من میره بالا شما هم یکم هیجانی خرید کردی ولی من باشم نمیفروشم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
نر خدا زده درخاست نده متاهلم و متعهد به شوهرم 😁نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.
نه دختر ساده اولا دعا کن همه جیز بیاد پایین مردک بیچاره شدن تو فکر ۵۰ تومن پولی دوما عید تا ۲۰ میره مطمئن باش
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه