2777
2789
عنوان

بعد یسال اقدام باردارشدم ❤️

281 بازدید | 14 پست

سلام مامانا من به خودم قول دادم که اگر این ماه حامله شدم ویلیام چیه نکاتی رو درمورد روزهای اقدام واین چیزا بهتون بگم که خداروشکر بی بی م دیروز مثبت بود و امروز هم آزمایشم مثبت 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ هی عقب مینداختم وتست میزدم و منفی بود ماه پیش رفتم پیش ماما که شنیده بودم دستش خیلی سبک و بهم دارو عفونت داد که البته همه اینا به لطف خدا بود ،دیگ دیروز با ۵ روز تاخیر تستم مثبت شد

برا من که سیکلم ۳۱ یا ۳۲ روز بود این روزا جواب داد ،ماه های پیش هم می تست میزدم می دیدم یه خط کاملا سفید کلا الکی بودک بارداری واینا باید بی بی زیر ۵ دقیقه دوتا خط بشه

دیگ علائمم چندروز پیش دو روز پشت سرهم کمردردشدید داشتم ،روزای اول تاخیر هم ترشح سفید داشتم ،سینه هام خیلی حساس شده بود که دست میزدی تیر میکشید فقط همینا علائم خاص دیگ ای هم نداشتم ودرکل باید برا بارداری به فکرش نباشی