2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 43 پست
خودت تنها نمیتونی بخری مثلا ارزون تر پیدا کن بدون ۵۰۰ تومن اون۶ دنگ ب نام خودت بزن حتی میتونی بدی اج ...

بردم خونه مامانم امروز ،باید بگردم ارزون پیدا کنم منم زورم میاد همه پول بدم برا ۵۰۰تومن صاحب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ببخشید تا آخر مستاجر بمون ولی برای آدم پرو خونه نخر اشتباه خواهر ساده منو نکن،اونم کلی طلا از خو ...

منم خیلی میترسم ،این مزدا خیلی وقیحن ،الانم خودشو زده بهناراختی انگار به غرورش برخورده 😂

مامانمو همیشه میگه،من اشتباه کردم به اختلاف طبقاتی تو ازدواج توجه نکردم ،ما خیلی از نظر مالی بالاتری ...

عزیزم گذشته برنمیگرده ولی وقتی میگی پدرشم ناراحته که چرا دنگشون کمه این اصلا خوب نیست

یکم عزت نفس داشتن خوبه چشمشون به مال بقیه نباشه

با پدر و یا مادرت صحبت کن اگه خواستی خونه بگیری با کسی برو که همسرت نتونه دلخوری ایجاد کنه

بعد اینکه گرفتین هم بگو مهم اینه سرپناه داشته باشیم

قبلش نگیاااا چون سواستفاده میکنه

من همسرمو خیلی دوست داشتم خیلی بالا بردمش یه بار حرفی که زد تا ته قلبم سوخت

واسه همین اولوین زندگیم شده خودم من واقعیم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اگه با اون لحن گفتی معلومه مخالفت میکنه..باید همون اول با زبون خوش و مهربونی میگفتی عزیزم خونه من و ...

اونم میگه من و تو نداره پس بنام من باشه من غرور دارم له میشه !!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مرسی از راهنماییت

نمیخوام خدای نکرده باعث دلخوری و اختلاف تو زندگیت ن بشم

خودت ماشاءالله عاقلی ببین هر جور صلاحه همونو انجام بده

ان شآءالله بهترین تصمیم رو بگیری

نمیخوام خدای نکرده باعث دلخوری و اختلاف تو زندگیت ن بشمخودت ماشاءالله عاقلی ببین هر جور صلاحه همونو ...

میدونم تصمیم درست اینه که از پولم محافظت کنک چون روزگار هیچیش معلوم نیست ،

بحث جدایی هم نباشه کلا زنی که خودشو زیادی فدا میکنه ، مردش بد عادت میشه منم این اشتباه رو کردم خیلی ...

اره خدایی

هر جوری عادت کنه همیشه توقع داره ازت

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم خیلی میترسم ،این مزدا خیلی وقیحن ،الانم خودشو زده بهناراختی انگار به غرورش برخورده 😂

به جهنم خودتو ناراحت نکن،اگه طلا و ماشین داری و شاغل هستی پولهاتو جمع کن بدون نیاز به دوزار اون خونه بخری

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دقیقا باباشم طلبکاره چرا بیشتر به نام خودت بزنی،پرو تشریف دارن ملت

یه کم دیگه کار کن بازم طلا بخر به حدی برسه که خودت بتونی خونه بخری

اونوقت برو بخر بدون پول شوهرت

خانواده شوهر منم همینن.به اینا نباید رحم کرد