سلام خانوما ما یه خونه دیدیم دو میلیارد و ششصد ،از این پول فقط پونصد تومنشو شوهرم داره ،بقیش همه از منه ،بهش گفتم من دارم پول میزارم باید بیشتر به نام من باشه ،بعد گفت نه من به غرورم برمیخوره سه دنگ سه دنگ باشه اصلا چرا باید این حرفو بزنی من قبول نمیکنم اصلا خونه نمیگیرم گفتم خوبه والا برای پول خودمونم باید بجنگیم گفتم من زحمت کشیدم کار کردم حقمه ،فکر میکنه خیلی زرنگه ،واقعا چرا برا چیزی که حق کنه مخالفت کنه اگه پول خودش بود نوش جونش ولی الان دلیلی نمیبینم ،اومد خدایی نکرده به مشکل خوردیم من میمونم و سه دنگ و اونم با پول من حال میکنه ،نمیفهمم چرا برا چیزی که حق منه باید مخالفت کنه ،خلاصه که منم میخام کلا خونرو نگیرم طلاهامو نگه دارم ،
تاکید موکد هیچ مردی ارزش فداکاری نداره حتی بهترینهاش
اره خدایی
وقتی خدا نکرده بحث جدایی پیش بیاد
میفهمی چه گرگی هستن سعی میکنن بدرن
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
اره خدایی وقتی خدا نکرده بحث جدایی پیش بیاد میفهمی چه گرگی هستن سعی میکنن بدرن
بحث جدایی هم نباشه
کلا زنی که خودشو زیادی فدا میکنه ، مردش بد عادت میشه
منم این اشتباه رو کردم خیلی هوای شوهرمو داشتم همبشه هم میگفتم اگه ارزشی داری اینو من برات مهیا کردم.میخندید بهم
الان که پشتش نیستم کسی محلش نمیزاره ولی باز رو ابرهاست
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
طلاها رو با پول خودتون خریدین؟ولی خیلیا با پول آقا خونه میخرن میزنن به نام خانوم
خواهر من با طلاهایی که پدرم براش گرفت برای شوهرش ماشین خرید زمین خرید،کلی جهاز برد,همه رو به اسم شوهرش کرد ،الان شوهر پدرسوختش خیانت میکنه میگیم ولش کن بیا میگه دلم میسوزه این همه خرج کردم ولی کنم بیام منتظره شاید یک روز بتونه سرمایه خودش رو پس بگیره بعد بیاد،ولی اون انگل خیلی زرنگتر از این حرفها عمرا چیزی بده به خواهرم،خواهرم داره جوانی شو حروم میکنه 💔💔💔💔
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
اره همرو از مجردی داشتم با سرویس عقدم یه ماشینم دارم ۸۰۰میلیون
اسی ببخشید تا آخر مستاجر بمون ولی برای آدم پرو خونه نخر اشتباه خواهر ساده منو نکن،اونم کلی طلا از خونه بابام برد داد شوهرش الآنم شوهرش خیانت میکنه
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔