2777
2789
عنوان

بچه ها شما واقعا حالتون خوبه⁉️⁉️

101 بازدید | 12 پست

واقعا زندگی اونشکلی که میخواین پیش میره

حال دلتون خوبه؟

به همه چیزایی که میخواستین رسیدین؟؟

یا فقط من کم آوردم وسط راه زمین خوردم دیگه خستم دیگه نایی نمونده تو اوج جوونی حس پیری میکنم حس پوچی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

هر حالی داشته باشیم با دوره کردن مداوم ناراحتی ها، بدتر از چیزی که هستیم خواهیم شد.

از همین جهت حرف زدن مکرر از گرونی و دلار و طلا و معضلات تو جمعی که هیچ کس نه مسئوله و نه ازش کاری ساخته است، اعصاب خرد کن می بینم.

هر حالی داشته باشیم با دوره کردن مداوم ناراحتی ها، بدتر از چیزی که هستیم خواهیم شد.از همین جهت حرف ...

من از گرونی نمیگم چون نه کاری از من ساخته ست نه بقیه

من میگم که انگار هیچ امیدی نیست نمونده

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام ازدواج کنم خیلی ولی تا امسال برام مهم نبود

از فکر کار خستم

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

من از گرونی نمیگم چون نه کاری از من ساخته ست نه بقیهمن میگم که انگار هیچ امیدی نیست نمونده

خوب نارضایتی های عمومی، یک سرش مسائل اقتصادی هست.

اما به نظر من بزرگترین مشکل، گم کردن هویت و معنای زندگی، و رنگ باختن ارزش ها و باورهای اساسیه که باعث می شه موقع سختی ها انسان یک هو از درون تهی بشه و پناه و ملجائی پیدا نکنه و به پوچی و ناامیدی برسه.

23

سنت خوبه ولی خوب فکراتو بکن تو انتخابت خیلی دقت کن و هیچوقت واسه فرار از کار و خانواده به ازدواج فکر نکن چون ازدواج خودش خیلی سخت تر از اونچیزیه که از دور دیده میشه با ازدواج تازه صفحه ی دیگه از مشکلات و دغدغه ها باز میشه

خوب نارضایتی های عمومی، یک سرش مسائل اقتصادی هست.اما به نظر من بزرگترین مشکل، گم کردن هویت و معنای ز ...

بنظرتون چاره چیه چه کنیم واسه خوب شدن

خوب نارضایتی های عمومی، یک سرش مسائل اقتصادی هست.اما به نظر من بزرگترین مشکل، گم کردن هویت و معنای ز ...

بنظرتون چاره چیه چه کنیم واسه خوب شدن