خب اوكي ميشه كلا بدن اينجوري ب يچيزي عادت كنه بعد رهاش كني يكم بهم ميريزه
نمیدونم اون قرصم برای بارداری میخوردم ولی فایده ای نکرد همه میگن قرصش خوبه سریع بادارمیشی ولی نشدم یه چیزدیگم است نمیدونم شما اعتقاد دارید یانه رفتم پیش دعانویس سرکتاب برام بازکرد اوایل عروسی بعد اخرهمه حرفاش گفت بارداریت یکم به مشکل میخوره بعد بیا پیش من برات دعابنویسم خوب میشی 8ماه نرفتم گفتم ولش کن سپردم بخدا ولی دیدم نه واقعا نشدم اینماه بنظرت برم پیشش
من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
راستش من توصيه ميكنم پيش دعا نويس اصلا نري قرص رو بيخيال شو فقط فكرتو اروم كن همچي ب فكرت بستگي د ...
فکرم ارومه یعنی خیلی منتظر بچه هستم ولی نمیشه کلی نذر کردم شوهرم میگه وقتی مشکلی نداری چرا پس بچه دار نمیشیم شوهرم خیلی دوست داره ومنتظر بچه اس نمیدونم والا میترسم کلا بچه دارنشم اخه خواهرم بعد 15سال بچه دارشد همه میگن یه وقت مثل خواهرت نشی
من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست