2777
2789

دوستان به طور کلی سبزیجات و میوه ها به دلیل این که معمولا خام مصرف میشوند در انتقال انگل ها به انسان موثر هستند، بنابراین شستشوی سبزیجات و میوه ها به شکل اصولیش لازمه.

روش شست و شوی صحیح رو براتون میذارم،مطالعه کنید🙏🏻💕👇🏻

✅روش شستشوی صحیح:در ابتدا لازمه که سبزیجات در روزی که شما برای مثال گوشت خریداری می کنید کاملا جدا نگهداری و شسته بشن که آلودگی بین مواد غذایی رخ نده، سپس یک لگن همراه با آب کافی و چند قطره دترجنت(مایع ظرفشویی) و ترکیبات گند زدا آماده میکنیم و سبزیجات به مدت حداقل ۵ دقیقه داخل آن قرار می دهیم و در نهایت سبزیجات را با دستان بدون اینکه زیر و رو کنیم برداشته و داخل لگن دیگر شستشو با آب انجام میشود،در نهایت شستشوی دست ها و سینک ظرفشویی توصیه میشود .
حالا شما میتوانید با خیال راحت سبزیجات مد نظرتون را مصرف کنید 🍅🍅🥦🥦

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

🔹دلیل استفاده از مایع ظرفشویی:باعث لیز شدن و جدا شدن تخم انگل میشود استفاده از چند قطره مشکلی برای سلامتی ندارد که توسط پژوهش ها تایید شده.

🔹 استفاده از نمک یا سرکه آلودگی انگلی را از بین نمیبرند و کافی نیستند.

🔹مواد گند زدا بیشتر برای از بین بردن میکروارگانیسم ها موثر میباشد.

🔹دلیل استفاده از مایع ظرفشویی:باعث لیز شدن و جدا شدن تخم انگل میشود استفاده از چند قطره مشکلی برای ...

یه کارشناس تو تلویزیون دقیقا همینارو گفت و من ازینکه با مایع طرفشویی میشورم خیلی خوشحال شدم از انگل خیلی میترسم انگل زدایی برام الویته تا باکتری😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کارشناس تو تلویزیون دقیقا همینارو گفت و من ازینکه با مایع طرفشویی میشورم خیلی خوشحال شدم از انگل ...

کآر درستی انجام میدید

انگلی که ممکنه از این راه وارد بدن بشه باعث ایجاد کیست میشه

که میتونه باعث ایجاد بیماری و مشکل در نقاط مختلف بدن بشه

و ممکنه هیچوقت علتش رو نفهمید ..

کآر درستی انجام میدیدانگلی که ممکنه از این راه وارد بدن بشه باعث ایجاد کیست میشهکه میتونه باعث ایجا ...

دقیقا همینه ...ما شمالیا از سبزی های محلی که تو طبیعته میچینیم چند وقت پیش یه کلیپی دیدم دکتر داشت از صفرای یه خانوم شمالی یه انگل در می اورد که گفت این انگل فقط تو صفرا رشد میکنه علتشم همین مصرف دلال الوده بوده خانوم شمالی بودن از بزرگیه انگل دکتر حیرت کرده بود خیلی ترسم بیشتر شد سهل انگار نباید باشیم مرسی از اطلاع رسانیتون عزیزم ❤️