2777
2789
عنوان

پارتنرم میخاد بهم پول بده

217 بازدید | 23 پست

بچها من پارتنرم گفت شماره کارت بده من یکی از درآمد هامو بزنم حساب تو چون یکیش برا من کافیه منم گفتم نه لازم ندارم اونم خیلی اصرار کرد

منم آخر کار گفتم اگ میخوای میتونم تو حساب من باشه برات نگه دارم ولی اینکه برا خودم باشه نه

اونم گفت به شرطی که خودتم ازش خرج کنی

منم گفتم یهوو دیدی پول لازم شدم یه مقداری برداشتم بعد نتونستم بهت برگردونم اونم گفت اصلا نمیخام بهم پس بدی برا خودت باشه

بعد گفتم اگر خواستم چیزی بردارم بهت میگم گفت که بهم نگی من راحت ترم

***حالا میگ میخام پولامو بزنم حسابت بمونه تا یکی دوماه دیگ یه ماشین دیگ بگیرم***

اینم بگم وضع مالی پدرم و ما خیلی خوبه خودشم کامل در جریان زندگی ما هست

خودشم چنتا شغل داره وضعش خوبه

اینم بگم بشدت عاشق من هست میتونم بگم از این آدم عاشق تر تو کل زندگیم ندیدم و نمیبینم🫠

**بنظرتون چیکار کنم پولش تو حساب من باشه تا براش نگه دارم تا یه ماشین دیگ بگیره؟خودمم از پولش استفاده کنم یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما چه رمزی میزنید که این آدمای جنتلمن وارد زندگیتون میشن؟، 😍حالا اگه شانس من بود میگفت بنظر ...

دیشب میگفت چنتا اکسسوری برات گرفتم چرا نمیگیری ازم

خیلی وقته فک کنم دوماهی میشه گرفته برام ولی من نگرفتم ازش

بعد پرسید ادکلنت هروقت تموم شد بگو تا برات دوباره بگیرم منم الکی گفتم هنوز تموم نشده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792