2777
2789
عنوان

قدو وزن مهم

41 بازدید | 7 پست

دخترم۴سال و۶ماهشه قدش۹۸وزنش۱۲.بهترین دکترغددبردم اونجورکه تعریف میکنن دکتر فرزانه روحانی بالای تهران، سالمه نزدیک۵میلیون داروداداشتهاآور، کلسیم وپودرپروتین مانند، گف دوماه استفاده کن بعددوماه بیارش،خواب دخترم بد بودباکمک دکتر درست شد همیشه ساعت۱شب دو،سه شب میخابید الان با راهکارهایی ک دکترگف الان ساعت ده شب تا ده ونیم خوابه جز وقتایی ک مهمون بیادیامهمونی برم، الان دوماه شده بچم تغییری نکرده موندم چیکارکنم... دکترگفت اول با داروشروع میکنم محک میزنم بچرو اگه اوکی نشد هورمون رشدتزریق میکنیم خیلی ناراحتم...شماتجربه ای داشتین؟ یکی کمکم کنه مامانا بالاخره هرمادری تجربه ای داره

عزیزم ناراحت نباش.

دختر خواهر شوهرم ۱۵ ماهشه دوماه پیش برده دکتر وزنش شده ۷ ۸ کیلو.خیلی جثه اش ریزه میزه اس.نگران نباش درست میشه

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکاری کن گرسنه بشه وبهش تخم مرغ هرروز بده

مشکل اینجاست گرسنکی نمیدونه چیه من باید بهش چیزی بدم بخوره،،، سرسفره قاشق دست منه من بهش میدم بخوره اون هیچ رغبتی نداره برای خوردن🥲