aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 عنوان قدو وزن مهم 55 بازدید | 8 پست دخترم۴سال و۶ماهشه قدش۹۸وزنش۱۲.بهترین دکترغددبردم اونجورکه تعریف میکنن دکتر فرزانه روحانی بالای تهران، سالمه نزدیک۵میلیون داروداداشتهاآور، کلسیم وپودرپروتین مانند، گف دوماه استفاده کن بعددوماه بیارش،خواب دخترم بد بودباکمک دکتر درست شد همیشه ساعت۱شب دو،سه شب میخابید الان با راهکارهایی ک دکترگف الان ساعت ده شب تا ده ونیم خوابه جز وقتایی ک مهمون بیادیامهمونی برم، الان دوماه شده بچم تغییری نکرده موندم چیکارکنم... دکترگفت اول با داروشروع میکنم محک میزنم بچرو اگه اوکی نشد هورمون رشدتزریق میکنیم خیلی ناراحتم...شماتجربه ای داشتین؟ یکی کمکم کنه مامانا بالاخره هرمادری تجربه ای داره 1404/10/10 | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1253 عزیزم ناراحت نباش.دختر خواهر شوهرم ۱۵ ماهشه دوماه پیش برده دکتر وزنش شده ۷ ۸ کیلو.خیلی جثه اش ریزه میزه اس.نگران نباش درست میشه گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 یعنی واقعاااکسی نیست تاپیک جواب بده 🤦🏼♀️حالا تاپیک چیزدیگ بود چقدرررطرفدارداشت🥲
aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 عزیزم ناراحت نباش.دختر خواهر شوهرم ۱۵ ماهشه دوماه پیش برده دکتر وزنش شده ۷ ۸ کیلو.خیلی جثه اش ریزه م ... سال دیگه باید بره پیش دبستانی، خیلی کوچیک🥲
jananeکاربرقدیمی عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 6805 سال دیگه باید بره پیش دبستانی، خیلی کوچیک🥲 شیر میخوره دحترت؟بادام درختی خیلی عالیه.حجامت پشت گوش هم اثر داره
aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 یکاری کن گرسنه بشه وبهش تخم مرغ هرروز بده مشکل اینجاست گرسنکی نمیدونه چیه من باید بهش چیزی بدم بخوره،،، سرسفره قاشق دست منه من بهش میدم بخوره اون هیچ رغبتی نداره برای خوردن🥲
jananeکاربرقدیمی عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 6805 مشکل اینجاست گرسنکی نمیدونه چیه من باید بهش چیزی بدم بخوره،،، سرسفره قاشق دست منه من بهش میدم بخوره ... جنب وجوش داره؟که گرسنه بشه؟هله هوله تو خونه داری؟دیگه نخر
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1253 سال دیگه باید بره پیش دبستانی، خیلی کوچیک🥲 همسن دختر منه گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂