2777
2789
عنوان

از کله پاچه متنفرررررم

290 بازدید | 45 پست

من کلا از طعم و بوش بدم میاد جدا از اینکه کله یه موجوده بوده و به اندازه خودش ناجور هست که بخوریش

آقا امروز به اصرار ننه بابام بالاخره نشستم باهاشون که منم بخورم حالا هیچ حین خوردن حالم بهم میخورد یهو تو یه لقمه حس کردم چیزی شببه دندون داخل دهنمه در اوردم بعد ک لقمه بعدی جویدم دوتا دیگه هم بود😭😭 ینی میخواستم بالا بیارم بعد مامانم میگفت نه این دندون نیست نمیدونم چیه

آخه این چه غذاییه مگ میشه ادم کله یه حیوونو بخوره😭 از غذا دیگ حالم بهم میخوره خدا نگذره از اون کسی که اینو اولین بار درست کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم عین شماست ولی من عاشقشم

به به دلم خواست

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

من کلا وقتی کله پاچه میخورن توی خونه نمیام میرم خونه بابا بزرگم

خدا رو هزار مرتبه شکر تنها کسی که میخورد بابام بود

البته متاسفانه الان چربی خون داره نمیتونه بخوره دیگه

کلا ریشه کن شد خوردنش

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

دلمان خواست

منم بچه بودم بدم میومد الان عاشقشم

بذار بزرگتر شی ذائقه ات عوض میشه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

2790
2778
2791
2779
2792