2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

58 بازدید | 6 پست

اونایی که چندششون میشه نیان خواهشاً من مجبورم خونریزی هام وحشتناک زیاده خیلی دکترم رفتم همینم که همینم

خانومایی که کاپ قاعدگی استفاده میکنین بیاین به دادم برسین خسته شدم

نصف شب پریود شدم اولا اینکه هرکاری میکنم اصلا داخل نمیره اصلاها،باهزار مصیبت ۲بار تونستم داخل کنم اونم مطمئن شدم که داخل باز شده ،محض احتیاط یه نوارم میذارم

تا از دستشویی در اومدم دیدم نوارم خونی هس هر دوبارم،

چیکارکنم اخ از چی میتونه باشه

مدل cکه کلا نمیره داخل بیرون واژنم قرمز شده بزور میکردم

یه مدل دیگه اش که اسمش نمیدونم سرش نازک میشه اونجوری کردم رفت اونم کلا داخل کاپ خون نمیره میاد بیرون

چیکار کنم؟؟؟خوشخال بودم که دیگه راحت شدم اه

شاید سایز مناسب انتخاب نکردی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سایز متوسط هس

خب نوار بهداشتی بزرگ یا تامپون استفاده کن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

مامان منم دقیقا مثل شماست خونریزیش ، نواربهداشتی ۲ایکس لارج ۳ ایکس لارج مارک پنبه ریز مدل شبانه رو استفاده میکنه خیلی راضیه ، دوتایی میزارشون

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

مامان منم دقیقا مثل شماست خونریزیش ، نواربهداشتی ۲ایکس لارج ۳ ایکس لارج مارک پنبه ریز مدل شبانه رو ا ...

من میخوام دیگه نوار نذارم

کاپ ام بااینکه میره داخل البته به سختی

ولی ازهمون لحظه اول خون میره تو نوار بهداشتی اصلا به کاپ نمیریزه