2777
2789
عنوان

کسی که منو عاشق خدا کرد

114 بازدید | 11 پست

استاد حسین عباس منش بود

نه کسایی که خیلیا فک میکنن😒

این شخص ن تنها دنیا رو داره که اخرت روهم داره

جوری که این استاد بزرگوار خدارو به من شناسوند هبچ کس این کارو نکرد،،، کسایی که جامعه ازشون انتظار دازه نکردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دوره هاشو شرکت کردین ؟منکه از اینستا دنبالش میکنم و شرکت نکردم از رایگانها استفاده میکنمبه چه چی ...

نه منم از رایگانها استفاده کردم... بعد چهار سال با حرفاشون خدارو پیدا کردم تو زندگیم

شما دوره هاشو شرکت کردین ؟منکه از اینستا دنبالش میکنم و شرکت نکردم از رایگانها استفاده میکنمبه چه چی ...

من قبلا یهدهزاری هم نداشتم الان خداروشکر توی دوسال ک کار کردم شاسی بلند و لپ تاپ و گوشی و چندتا سکه خریدم

سالی یه تومن دارم

من قبلا یهدهزاری هم نداشتم الان خداروشکر توی دوسال ک کار کردم شاسی بلند و لپ تاپ و گوشی و چندتا سکه ...

باورهاتو تغییر دادی ....تمرین انجام دادین؟اگه خواستین روش جذبتون رو بگین ممنونم

متاهل💍

باورهاتو تغییر دادی ....تمرین انجام دادین؟اگه خواستین روش جذبتون رو بگین ممنونم

بله کم کم تغییر کرد

باید بپذیری میتونی کاری را انجام بدی یا حتی انجام دادی

و چیزی ک میخوای رو داری

زیاد پیگیر نباشی بسپری ب خدا و اعتماد کنی بهش

اگه خواستی بدونی مسیرت درسته ببین حالت چطورع حال خوبی داشتی ینی در صدد جذب هستی

بله کم کم تغییر کرد باید بپذیری میتونی کاری را انجام بدی یا حتی انجام دادیو چیزی ک میخوای رو داریزیا ...

منم الانه با اینکه همه ناله میکنن و شکایت میکنن

با اینکه هم خودم هم همسرم بیکاریم ۲ساله

ولی از در و غیب بهم روزی میاد

یعنی خانواده هامون کمک میکنن بدونیکه ما کمک بگیریم

الانه حسم خوبه و همش میگم تا این سن کمک کرده خدا و به بهترین نحو زندگیمون رو اداره کرده با اینکه هیچ پس انداز و بیمه نیستیم

ولی همه چی داره میرسه

میدونم حسم باید خوب نگه دارم و به فراوانی فقط فک کنم

متاهل💍