2777
2789
عنوان

کات کردم ولی مامانش زنگ زده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط حرف دلتو بهش بزن وبگواخلاقشوعوض کنه بعدچهارسال حیفه که بهم بزنی

چهار سال حیفه؟

پس ی عمر زندگی اسی ک بخواد پای آدم اشتباه حدر بشه چی

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

ولی براساس چیزی که تعریف کردی من کاملا حق میدم بهت متنفرم از آدمای ایرادگیر. خیلی از مردا صدسالم باهاشون دوست باشی روی خوبشون رو نشون میدن بعد که میری زیر یک سقف میفهمی چقدر سم بوده یارو.

دو روز گذشته الان زنگ بزنم زشته که

عه 😐 پس نزن خواهر من

ولش کن دیگه ، ببین عزیز من همچین ادمی که اعتماد به نفس شما رو میگیره ، فردا تو زندگی افسرده ات میکنه

برای همینه میگن با رفت و امد با طرف تازه اشنا میشی ، خدا خواسته و شما متوجه اشتباه بودن این ادم شدی

چراخودم حس میکنم با خودشون میگن دختره چقدر بچه ست به جای حرف زدن بلاک کرده یا بعد این همه سختی یهو ز ...

عزیزم واقعیتو بگو چرا حقیقتو نمیگی؟بگو من دوست داشتم همسرم هر عیبی تو خونمون دید همونجا چال کنه. اهل چشم پوشی باشه نه اینکه تا یه مشکل یا عیبی تو خانواده پیش اومد سریع بولدش کنه شروع کنه مسخره کردن

اگه قبول میکردی بعدا یه عیب خیلی کوچیو هم ازت میدید سالها میکوبید تو سرت. همین حرفایی که گفتمو به مادرش بگو اتفاقا بزار بدونه علت جواب رد دادنت چیه چرا میخوای بپیچونی راستشو نگی؟

عزیزم واقعیتو بگو چرا حقیقتو نمیگی؟بگو من دوست داشتم همسرم هر عیبی تو خونمون دید همونجا چال کنه. اهل ...

حس میکنم اینجوری غرورم بیشتر خورد میشه اگه بخوام تعریف کنم