2777
2789
عنوان

داداشم میخوادازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4612 بازدید | 142 پست
چرانزاریم ولی گفتیم این دختره به نظرنمیادزن زندگی باشه آب میخوره میخوادپست بزاره اینستا

کارتون درسته واقعه سخته دختری که ژل وبیحجاب هست حتما خیلی هم دوس پسر داره البته من نمیگم بیحجاب هست برای همین ولی این شخص گرینه ی خوبی نیس دختر باید دانشگاه بره درس بخونه کار داشته باشه ولباس های شیک وفاخر بپوشه ولی از ظاهر طوری باشه که وقتی نگاش میکنی بگی این باید عروس مون باشه نه اینکه حالت بهم بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتون درسته واقعه سخته دختری که ژل وبیحجاب هست حتما خیلی هم دوس پسر داره البته من نمیگم بیحجاب هست ...

دقیقا

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

اینایی که میگین به خانواده پسر ربطی نداره، پسر موقع خرج و مخارج عروسی هم ربطی به خانوادش نداره اگه نظرشون مهم نیست! کل هزینه ها رو پسر بده دیه!

خانواده نباید نظرشونو تحمیل کنن ولی اینکه میگین مگه خانواده پسر میخواد با دختر زندگی کنه دلیل منطقی نیست!

خدا ب داد عروس بدبختبرس بااین خواهر شوهر دل سنگ ی ذره مهربونی توی وجودت نیست واهل قضاوتی بنظرم ب جای ...

منظورش اختلاف فرهنگیشونه هر چی هم بگین نباید قضاوت کرد ولی باز یجا اگه یکی مراعات نکنه ممکنه مشکلاتی پیش بیاد

بنظرم شما اگه با یکی دوبار تونستی داداشتو متقاعد کنی صحبت کن در غیر این صورت دیگه چیزی دست شما نیست اون زندگی خودشو داره بالاخره باید از پس زندگیش بر بیاد شما هم مراعات کنین بخاطر داداشت

گفت بالایه یه میلیون حس میکنم داداشش میخوادش که بتونه معروف شه😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه سال نشده اسی هم عمه میشه

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

خودشون اگر بخوان ازدواج کنند اگر ذره ای اختلاف فرهنگی داشته باشند نظر کاربرای سایت: کنسلش کن❌

یک گرم مذهبی بودن تو خواستگارشون باشه نظر کاربرای سایت:این با پنبه سرمیبره کنسلش کن❌

وقتی یکی تاپیک میزنه که مادرشوهرم ازم میخواد تو جمع های فامیلی حجاب داشته باشم نظر کاربرای سایت: اختلاف فرهنگی خیلی مهمه از اول نباید ازدواج میکردی

حالا که اسی به خاطر اختلاف فرهنگی مذهبی ناراحته که برادرش داره چشم بسته میره تو چاه همه فاز این گرفتن که شما دخالت نکن به تو چه ربطی داره گناه اسی اینه که ایندفعه ایشون طرف مذهبی ماجراست طرف مقابل اعتقاداتش کمتره

متاسفانه آینده این ازدواج ها از الان مشخصه