1543 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 103 عنوان اگه میشه 55 بازدید | 8 پست نفری یه فاتحه برا دوستم بگیددارم دیوونه میشم رفیقم بود مث یه خواهر مهربون بود اصلا باورم نمیشه دیگه نیست۵ روزه فوت شده اصلا حالم خوب نیستایشالله روحش اروم باشه😭😭😭 معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم... امروز | 09:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آذرتنها،خاموش عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 217 روحش شاد خدا صبرت بده خواهر آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻
1543 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 103 روحش شاد خدا صبرت بده خواهر ایشالله فداتشمنمیدونی چقد سخته باور کنم دیگه نیستاین اواخر خیلی حالش بد شد مریض شدتا من اومدم بهش سر بزنم گفتن فوت شدهاصلا نتونستم برم بیمارستان پیششآخرین دیدارمون روزی بود که سالم بود😭😭😭 معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم...
1543 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 103 وای الهی بمیرمممممم:)خدا رحمتش کنه روحش شاد انشالله روحش اروم باشه😭😭😭 خدایا این خاطرات لعنتیم این عذاب وجدان داره روانیم میکنه😭😭😭 معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم...
آذرتنها،خاموش عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 217 ایشالله فداتشمنمیدونی چقد سخته باور کنم دیگه نیستاین اواخر خیلی حالش بد شد مریض شدتا من اومدم بهش سر ... خدا نکنه عزیزدلمکاملا میفهممت منم رفیق صمیمیم خودکشی کرد خودم رسیدم بالا سرش دوسال میگذره هنوز جاش خالیه آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻
1543 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 103 خدا نکنه عزیزدلمکاملا میفهممت منم رفیق صمیمیم خودکشی کرد خودم رسیدم بالا سرش دوسال میگذره هنوز جاش خ ... 😭💓 عزیزممممخوبه همو درک میکنیم و میدونیم چقد سخته گذشتن از اون همه خاطرات دیروز خونشون مراسم بودرفتم تو اتاقش اونجا چقد شب نشینی و اماده شدن واسه بیرون داشتم چقد اونجا آرایشم کرد و موهامو مدل داد😭😭😭 هوففففف معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم...
آذرتنها،خاموش عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 217 😭💓 عزیزممممخوبه همو درک میکنیم و میدونیم چقد سخته گذشتن از اون همه خاطرات دیروز خونشون مراسم بو ... میدونم کاملا میفهممت😭😭😭منم بزور داخل قبر درآوردنم ازبس التماس میکردم خاکش نکنین 😭😭😭 آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻
1543 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 103 میدونم کاملا میفهممت😭😭😭منم بزور داخل قبر درآوردنم ازبس التماس میکردم خاکش نکنین 😭😭😭 عزیزمممم😭😭😭خدا به هردومون صبر بدهروح هردوی این عزیزانم شاد کنه و آروم باشن😭😭 معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم...