2777
2789

یکی از فامیلای شوهرم تولد گرفته واسه بچه اش مارو فقط دعوت نکرده

امقدر دلم برای دخترم سوخت ما کسی رو نداریم جشن و مهمونی بریم .خانواده خودم که داغونن

زنداداشام دوتا تولد میگیرن واسه بچه هاسون یکی مفصل و عالی بزن و بکوب برای خانواده خودشون

یکی هم یه کیک یک نفره میگیرن میلن خونه مادرم بعد به ما میگن نه دستی نه هیجی یه قاشق کیک میدن از بس که فطرتوش کمه گدا مسلکن زود میخوان کادو بگیرن برن

که البته اونجا هیچ وقت نمیرم

حالا انقدر دوست داشتم دخترمو ببرم جشن اینا.دخترای جاریامو همه رو گفتن

به ولای علی قسم خدا شاهده با نداریم همیشه اومدن خونم بهشون در حد توان بهترین پذیرایی کردم مراسمشون کادو دادم ماگشا کردم

منطور اینه نگین من آویزونشونم

حالا این شرح ماجرا بود تا اینجا.

بعد این هیچ وقت روز پدر و مرد رو به شوهرم تبریک نمیگفت دیدم تو اینستا از یه پیجی برای شوهرم پیام فرستاده.اصلا پیامشو باز نکردم.ولی رفتم تو اون پیج دیدم تبریک روز پدر بوده پستای اون پیچ همه واسه تبریک بودن

پیامشو حدف کردم نخونده شوهرم اثلا اینستا نمیره

اره دیگه باید راه باز باشه بیان بازم خوش میگذره بهشون خونم آخه

حتما گفته این همه میخواد پدیرایی کنه من انقدر بهش کادو نمیدم

در صورتی که حتما کادو خوب میدادم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

نفرت دارم از همه دوروریام همه اینطورین همه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرت دارم از همه دوروریام همه اینطورین همه

بادخترت و شوهرت روز پدر رو جشن بگیرین با یه مینی کیک واسه دل دخترت گلم

ولشون کن فامیل معمولا بدرد نخوره

یا با دوستای خودت و بچه هاشون برا بچه هر کدومتون جشن بگیرین

من کم کم شروع کردم به قطع رابطه با خاندانماعصابم نمیکشه

حالم بهم میخوره ازشون بخدا میبینمشون دلم میخواد روشون بالا بیارم

اگه ما خوب نیستیم قطع رابطه کنین کلا

چرا میایید پس

همون زنداداشام سال به دوازده ماه حتا عیدا هم دوست ندارن من خونشون برم

حالا اومدنی باشه هفته ای هفت بار دوست دارن بیان خونه من خاک برسرا

حالم بهم میخوره ازشون بخدا میبینمشون دلم میخواد روشون بالا بیارماگه ما خوب نیستیم قطع رابطه کنین کلا ...

فامیلای منم عید دیدنی نمیان اما انتظار دارن ما بریم منم از امسال میرم مسافرت که بهونه باشه که خونه نبوديم

خودت برا بچه جشن بگیر لازم نیست انچنانی باشه که ببرش کافه براش یه کیک کوچولو خوشگل بگیر یه سرهم ببرش پارک با سلیقه خودش خیلی هم پات درنمیاد بچه از این چیزا بیشتر خوشش میاد تا مهمونی و اینا

بادخترت و شوهرت روز پدر رو جشن بگیرین با یه مینی کیک واسه دل دخترت گلمولشون کن فامیل معمولا بدرد نخو ...

شلید باورت نشه هر چی دوستم پیدا میکنم همینه

چند تا دویت پیدا کردم ما روستا هستیم از روی محبت دوبار وایشون وسایل محلی بردم

دیگه ول کنم نبودن

من انگار جوریم که اینجور ادما رو جذب خودم میکنم

حالا بخدا کسی یه بار یه چیز به من بده من حتما وایش یه چیز میدم

دختر من تو مدرسه تولد دوستاش می ره همین کافیه دیگه کسی مثل قدیم تولد نمی گیره همه رو دعوت کنه

اینجا میگیرن

برای خودت دوست پیدا کن

با مامانای دوستای دخترت معاشرت کن

وقتی هم حال نمیکنی با فامیل دلیل نداره دعوتشون کنی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.