2777
2789
عنوان

دلم رفت

189 بازدید | 14 پست

دلم لک زده برای بغل کردنت الان ۶ روزهه که نتونستیم همو بغل کنیم نتونستم با هم بخندیم لاک ناخنم پاک شد نیستی که دوباره بزنی نیستی زنگ بزنی بگی دارم میاما چی بیارم شیر قهوه هم درست کن نیستی که هر بار موقع رفتن پیشونیمو بوس کنی غروب پاهام درد میکرد ولی تو نبودی که فشارشون بدی نیستی هر صبح زنگ بزنی بگی پاشو صبحانتو بخور نهارتو بخور الکی نخواب مریض میشی ۶ روزه نیستیم کنار هم هر کدوممون هر ۶ روزشو نه غذا خوردیم نه خوب خوابیدیم و هر ثانیشو گریه کزدیم 😭😭😭😭من بعد تو کی برام اینکارا رو میکنه بعد از من کی حرستو دراره موهاتو چنگ بزنه از این به بعد برا کی شیر قهوه درست کنم ها برا کی 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بعید ندون التماسم میکرد دستامو بوس میکرد نکن جدا نشو

اتفاقا یه خانمی تعریف میکرد که موقع نامزدی تصمیم گرفته بود جدا بشه ،شوهرش همین کارو کرده بود که شما میگی

دیگه این خانم هم جدا نشده بود از همسرش ولی پشیمون بود چون از قیافه همسرش خوشش نمیومد

شما هم اگه عقد کردی دیگه جدا نشو

بی خیال برو با خانواده همسرت زندگی کن

اتفاقا یه خانمی تعریف میکرد که موقع نامزدی تصمیم گرفته بود جدا بشه ،شوهرش همین کارو کرده بود که شما ...

من عقد کزدم الان یک سال و نیمه ولی نمیتونم با خانوادش زندگی کنم اونجوری باید چندسال دیگه با نفرت از هم جدا شیم خودش بهترینه

من عقد کزدم الان یک سال و نیمه ولی نمیتونم با خانوادش زندگی کنم اونجوری باید چندسال دیگه با نفرت از ...

خب عروسی رو به تعویق بنداز تا قبول کنه روی قول و قراری که قبلا گذاشته با شما بمونه

خب عروسی رو به تعویق بنداز تا قبول کنه روی قول و قراری که قبلا گذاشته با شما بمونه

گفتم قبول ونه قولاش رو گفت نه گفتم پس جدا شیم و این چند روز هیچ حرفی به ام نزدیم جز گریه کردیم و التماس همو کردیم

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها...

تو این ۴ سال فهمیدم که کلا اول مشکل بوده و سختی بعدش شده عشق

لحظه هایی خوبی داره که شاید یلی از ازدواج های سنتی هیچوقت تجربش نکننولی خب سختی هم داره