2777
2789
چشم عزیزم خیلی ممنون.بنظرت برای الرژی هم خوبه دختر کوچکم الرژی داره تنفسش تند میشه وقتی سرما میخوره

پسر منم زیاد سرمامیخوره و سرفه شدید

ی تاپیک دارم مال سرفه است .رفته بودم طب سنتی و ازش پرسیدم چیکار کنم

بخون شاید بهت کمک کنه.(تاپیک صفحه 16هست)

برای سرفه های الرژی قرص جویندنی مونته لوکاست خیلی جوابه

ساشه خوراکیشم هست.

سرفه های که پسرم با مونته لوکاست اروم میگیره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پسر منم زیاد سرمامیخوره و سرفه شدیدی تاپیک دارم مال سرفه است .رفته بودم طب سنتی و ازش پرسیدم چیکار ک ...

باشه ..قرص مونته لوکاست هم داره یادم میره هر روز بدم الان ۴ سالشه از ۴۰ روزگی فقط دادم بهش دلم براش کبابه.تا اگزما بود الان اسم گرفت کیسه صفراش هم سنگ داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه ..قرص مونته لوکاست هم داره یادم میره هر روز بدم الان ۴ سالشه از ۴۰ روزگی فقط دادم بهش دلم براش ...

عزیزم

ان شا الله زودتر خوب بشه

بچه مریض میشه خیلی سخته.از یطرف مریضی بچه از یطرف نگرانی ها

میفهمتت.منم پسرم خیلی بد مریضه...مدام درحال سرماخوردگی و تب و تهوعه

مدرسه که میره بدتر دیگه😞

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیزمان شا الله زودتر خوب بشهبچه مریض میشه خیلی سخته.از یطرف مریضی بچه از یطرف نگرانی هامیفهمتت.منم ...

منم همیطور همش درگیر بیمارستان و دارو هستم.خدا به بچت شفا بده عزیزمم.براش دستگاه بخور پزشکی خریدم .منتظرم شوهرم بیاد خونه که ببرمش پیش دکتر براش بخور نسخه کنه بگیرم ببینم چطور میشه

بردم دکتر دارو هم دارم بهش میدم تو خواب سرفش میگیرهه.امروز هم نفرستادم مدرسه .کلا بچه هام الرژی ک دا ...

من دخترم آسم والرژی سرما داره.

شربت رسپویت بهش میدن هم ویتامینه هم اشتها اور هم خلط آور.

شربت گایافنزین..

اسپری سالبوتامول..

قرص مونته لوکاست.

درموردشون بزن گوگل وبا مشورت پزشک بهش بده عالین.

مثلا بنویس قرص مونته لوکاست پادکست دکتر تو درموردش ویس هست گوش بده...

وبعد بنویس روی کاغذ ببردکتر بگو اینا خوبه بهش بدم؟؟دوزشم بهت میگه طبق وزن و..

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

من دخترم آسم والرژی سرما داره.شربت رسپویت بهش میدن هم ویتامینه هم اشتها اور هم خلط آور.شربت گایافنزی ...

شربت رسپویت خیلی خوبه که.تو نت درموردش خوندم حتما براش میگیرم مرسی عزیزم بابت پیشنهاد های مفیدت