ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همه همینیم..یه دکمه مرگ باشه بزنیم فک کنم تو دو روز کل دنیا بخوان بمیرن
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
الهی راس میگی این چیزا سختهب درهاتون مثه پرده پتو وصل کنیدبعدم شیراتونو با پشم شیشه ببندیدبخاریتون ز ...
نه خودمونو نمیگم..روستاهارو میگم...
من آبو یکم وا گزاشتم چکه کنه یخ نزنه..چون آپارتمانیه خونم و طبقه ی بالا هستم پشت بوم برف هست دیگه خیلی سرد شده .خونه هم بزرگه سخت گرم میشه..اگه هوا بهتر نشه باید اتاقو بخاری بزارم
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....