2777
2789

یعنی پارانوییدیه ؟

حتی یه بارم وسط چت کردن شوهر خواهرم تماس گرفتن یه مناسبت و تبریک گفتن به من

گفت چرا باید به تو زنگ بزنه !

چیکارش کنم اینو

‌ چه آرزو هایی که حسرت شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه. میتونی کشورتو عوض کن برو اگه نمیتونی شهرتو عوض کن اگه نمیتونی محلتو عوض کن اگه نمیتونی سرتو بکوب ب یه جایی ک فراموشی بگیری و نفهمی همچین خواستگاری داشتی

من سه سال با همچین ادمی تو رابطه بودم اوایلش خیلی کم و هراز گاهی یه چیزایی رو میکنن و با زبون خوش یه سری چیزا رو میگن ولی وقتی یه مدت گذشت فقط خدا میدونه که چیا قراره ازش بشنوی و ببینی

من سه سال با همچین ادمی تو رابطه بودم اوایلش خیلی کم و هراز گاهی یه چیزایی رو میکنن و با زبون خوش ی ...

الهی عزیزم

یعنی خودش متوجه نمیشه چیا بهت میگه ؟

حق و به خودش میده ؟!

اصلا قبولش نکن بعد بهتره قبل ازدواج بری با مشاور صحبت کنی که مشاور هم ۱۰۰٪ ادم شکاک رد میکنه

فکر نکنم کار به مشاوره بکشه تصمیم دارم الان ردش کنم

الهی عزیزم یعنی خودش متوجه نمیشه چیا بهت میگه ؟حق و به خودش میده ؟!

ببین مثلا اوایل رفاقتمون مثلا دو سه هفته اول زنگ میزد میگقتم بیرونم. میگقت عه چرا بهم نگفتی زودتر برگرد و نگران. میشم و از این حرفا بعد یکی دو ماه اگه بهم زنگ. میزد اشغال بودم دعوا را میوفتاد فرقی ام. نیمکرد کی باشه خیلی وقتا اگه مثلا ده دیقه اشغال بودم باید هزار جور سند و مدرک رو میکردم ک داشتم با فلانی صحبت میکردم یعنی یه کاری کرده بود من با رفیق صمیمیم دعوام شد همسر رفیقم ک باهم رفت و امد خانوادگی داشتیم کاملا محترمانه بهم تولدمو تبریک. گفت و اون پیام و دید برداشت با گوشی من هرچی از دهنش دراومد ب همسر رفیقم. گقت در صورتی که اون بنده خدا تو پیام نوشته بود ابجی تولدت مبارک از طرف داداش پویا