2777
2789
عنوان

شما معمولا جذب چه ادمایی میشین

79 بازدید | 8 پست

منظورم تو جاهای عمومی،از چه ادمایی حس خوب میگیرین،بدون گفت و گوها...همینجوری چشمی

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

آدمایی که استایل خاص و قشنگی دارن

چهرشون پر انرژی و مهربونه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هرکی بوی خوب بده

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

آدمای کم حرف درونگرا خوش پوش و مودب

من دقیقا کم حرف و درونگرام

پوششم بد نیس،مرتبم

ولی نمیدونم چرا احساس میکنم ادما حس خوبی نمیگیرن ازم،اینو به وضوح متوجه میشم،خیلی حالم بد میشه،اخه واقعا من ادم بدی نیستم

آدمایی که استایل خاص و قشنگی دارنچهرشون پر انرژی و مهربونه

نمیخوام تعریف کنم از خودم،ولی قیافم قشنگه،اما نمیدونم چرا حسمیکنم بقیه حس خوبی نمیگیرن ازم🥺چجوری میشه جذاب بود

من دقیقا کم حرف و درونگرامپوششم بد نیس،مرتبمولی نمیدونم چرا احساس میکنم ادما حس خوبی نمیگیرن ازم،این ...

خیلی دنبال توجه و تایید دیگران نباش . همین بی تفاوت بودنت جذابت میکنه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد