2777
2789
عنوان

حالم خیلییی بده (ازدواج)

310 بازدید | 26 پست

سلام

من ۲۴ سالمه و با کسی تو رابطه نیستم. مدام برام خاستگار سنتی میاد و همش تو فشارم. حالم بده و خیلی استرس و حال خرابی دارم.

اصلا خوشم نمیاد و توان ازدواج سنتی رو ندارم اما چون سنم دیگه داره بالاتر میره همش بهم میگن حداقل خاستگارا رو ببین...

در طول همین دو هفتهی قبل دو تا خاستگار سنتی دیدم و حرف زدم باهاشون و نشد. الان باز یکی دیگه اومده... دارم داغون میشم از حال روحیم...

تورو خدا به نظرتون چیکار کنم؟ من فقط دلم میخواست عاشق بشم 😔 حالا عاشق نمیشم اوکی حداقل خودم با کسی آشنا میطدم خوشم میومد ازش....

تورو خدا برام دعا کنید از این سردرگمی دربیام. از این حال بد... که مبادا دیر بشه. که چرا خاستگارارو الکی رد میکنی....

برام دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رد کن...به همین راحتییی...غصه نداره که😄😃

آخه چقدر رد کنم اصلا دروغ نمیگم تقریبا هر هفته یه نفر رو بهم معرفی میکنن... آنقدر به دلایل مختلف رد کردم و انقدر نشده اعصاب برام نمونده همش خانواده و جامعه بهم میگن دیر شده یا داره دیر میشه.

منم ۲۸ سالمه مجردم خواستگار سنتی دارم خواهرم یه بار جداشده الان ازدواج مجدد کرده زندگی خوبی نداره خی ...

چرا بعضیا خیلی راحت ازدواج میکنن؟ خوش به حالشون.. ما فقط با فشار جامعه اذیتیم

آخه چقدر رد کنم اصلا دروغ نمیگم تقریبا هر هفته یه نفر رو بهم معرفی میکنن... آنقدر به دلایل مختلف رد ...

دیر شده؟

من ۳۷ سالمه...تازه یکم رفتم تو فاز ازدواج😅

چه دیری دختر...هرطور دوس داری زندگی کن

اصلا نذار کسی تو زندگیت سرک بکشه..دخالت کنه...همونایی که معرفی میکنن..بعدا چه نقشی دارن تو زندگیت آخه

منم ۲۸ سالمه مجردم خواستگار سنتی دارم خواهرم یه بار جداشده الان ازدواج مجدد کرده زندگی خوبی نداره خی ...

خاهرت چرا جدا شد؟بچه داشت ازقبلی؟یا توعقد بود؟

چرا دومی رو درست انتخاب نکرد؟