2821
2789
جمله ی دومت رو من بارها و بارها از خیلی ها از استان های دیگه شنیدم همونطور که من یه روز از عمرم باقی ...

شیراز واقعا جای خیلی قشنگیه من خودم زیاد رفتم ولی هر بار ذوق دارم که دوباره برم😅اگه برا زندگی میگی من استهبان رو ترجیح میدم نزدیک شیرازه معماریش هم شبیه شیرازع با این تفاوت ک خیلی خیلی شهر آرومیه نسبت به شیراز

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شیراز واقعا جای خیلی قشنگیه من خودم زیاد رفتم ولی هر بار ذوق دارم که دوباره برم😅اگه برا زندگی میگی ...

خوش بحالتون که نزدیک شیراز زندگی میکنین من فقط یه بار رفتم شیراز اونم دو سه روزه و بدو بدو .واقعا؟، برم سرچ کنم ببینم

همش تو رویاهام تصور میکنم نیمه ی دوم عمری اگه باقی بمونه یه مدت بریم شیراز زندگی کنیم

البته شیراز اولیش هست .اصفهان .کرمانشاه و اهواز هم دوس دارم

خوش بحالتون که نزدیک شیراز زندگی میکنین من فقط یه بار رفتم شیراز اونم دو سه روزه و بدو بدو .واقعا؟، ...

اره ولی سالی یبار میریم کلا

سرچ کن آبشار استهبان پاتوق ما همونجاس😅

اره منم اصفهانو خیلی دوست دارم و مشهدو

شیراز واقعا جای خیلی قشنگیه من خودم زیاد رفتم ولی هر بار ذوق دارم که دوباره برم😅اگه برا زندگی میگی ...

رفتم سرچ کردم استهبان

علاوه بر قشنگیش .سوغاتش انجیره .و من عاشق انجیرم🥹🥹🥹🥹🥹

خدایی ما چقدر شهرهای قشنگی داریم یکی از بزرگترین آرزوهام اینه یه روزی از عمرم برسه که بیشتر شهرهای ایران رو گشته باشم🥹❤️

اره چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسید ولی الان که فعالیت میکنم احساس میکنم ضایع اس😅😅 محیط کوچیکه لو میرم ...

عیبی نداره مث من بیخیال باش پنج شش تا همشهری از رو اسمم پیدا کردم فقط😅😂

رفتم سرچ کردم استهبان علاوه بر قشنگیش .سوغاتش انجیره .و من عاشق انجیرم🥹🥹🥹🥹🥹خدایی ما چقدر شهرهای ...

اره انجیر استهبان خیلی معروفه😁😍

من دلم میخواد مناطق جنوب رو برم بگردم

اره ولی سالی یبار میریم کلاسرچ کن آبشار استهبان پاتوق ما همونجاس😅اره منم اصفهانو خیلی دوست دارم و م ...

سالی یه بارم خوبه😃

سرچ کردم واقعاااا هم پاتوقه😍😍 خیلی قشنگه

مشهد خوبه ولی فقط برا زیارت وقتی میریم دلم نمیاد غیرحرم جایی برم

سالی یه بارم خوبه😃 سرچ کردم واقعاااا هم پاتوقه😍😍 خیلی قشنگهمشهد خوبه ولی فقط برا زیارت وقتی میریم ...

خیلی جای قشنگیه😍😍

مشهد مردم خیلی خوبیم داره برا زندگیهم جای خوبیه

خیلی جای قشنگیه😍😍مشهد مردم خیلی خوبیم داره برا زندگیهم جای خوبیه

خودِ مشهد نمیدونم ولی شهرهای اطراف مثل تربت و بردسکن با چند تا خانواده دورادور آشنایی داریم فوق العاده خونگرم و مهمون نواز هستن

منم خیلی همشهری پیدا کردم اینجا😃اهمیت نمیدم زیاد

من یه تاپیک دارم همشونو یجا تگ کردم😂😂😂

2824
2823
2791
2779
2792