2777
2789
گفتم میخوام ثابت کنم اروین نیستم گفت ویس بده توضیح بده حالا ویس دادم منتظرم آزاد کنه🤣🤣💘

چی گفتی تو ویس🤣🤣

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم تو و اهنگات 🤧🤧🤧چقدر آهنگ گوش میدی 😂🚶

دیگ اون گلی نیستم.. حالم زیاد خوب نیست. ـ🌹💔

چکار کنم.. .اینم گوش ندم😄؟!

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بازم تو و اهنگات 🤧🤧🤧چقدر آهنگ گوش میدی 😂🚶

دیگ اون گلی نیستم.. حالم زیاد خوب نیست. ـ🌹💔

چکار کنم.. .اینم گوش ندم😄؟!

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

دیگ اون گلی نیستم.. حالم زیاد خوب نیست. ـ🌹💔چکار کنم.. .اینم گوش ندم😄؟!

🤣🤣🤣نه گوش بده

در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ...کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 🚶🏻 با افتخار عضو رسمی انجمنH_T_A🤌🏻✨

🤣🤣🤣نه گوش بده

. دیگه حال اهنگ گوش دادن هم ندارم،،، بعضیا زدن بالمونو قیچی کردن. 👌

. دیگه حال اهنگ گوش دادن هم ندارم،،، بعضیا زدن بالمونو قیچی کردن. 👌

ای وای خدا نکنه💔

در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ...کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 🚶🏻 با افتخار عضو رسمی انجمنH_T_A🤌🏻✨

ای وای خدا نکنه💔

کاربری قبلیت چی بود؟. یادم رفته.. ـ

بجا مانانت باشم بغل و بوست میکنم همین و تامام 😌😘

خاله حرفای قشنگ میزنی🥹❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

خاله حرفای قشنگ میزنی🥹❤️

😐😄

daldal

اها فهمیدم. 😃خوبی شما..😃😄

😐😄

سیز منیم عشقیم سیز❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️