2789
عنوان

تولدم مبارک

162 بازدید | 35 پست

تولدم که میشود نه کسی شهر را از اهنگ های زیبا پر میکند

و نه کسی برایم ارزوهای رنگارنگ میکند شاید اگه پستی به اشتراک نگذارم و هشتگ تولدم مبارک نزنم هیچکس تولدم را به خاطر نخواهد اورد 🥲🥲🥲

#تولدم مبارک😿

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارکهههههههههههههههههههههه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تولدت مبارک هم ماهی

مرسی عزیزم🌹

نمیدونم تولدت گذشته یا در پیش روعه اما خیلی مبارک باشه و واست ارزوی خوشبختی میکنم🤍

به به مبارکه💖💖💖

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠

هعییی ایشالله،ک 10000000ساله شی و ب تمام خواسته هات برسیروز،تولدمو،هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم ک چقدر ...

عزیزممممم الهی انقد خوشبختی واست بباره که اون گریه ها فراموش شه🥹🤍

تولدت هزاران بار مبارک❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🧿🧿🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘💃💃💃💃💃🥳🥳🥳🥳🥳🥳👑👑👑👑👑👏👏👏👏👏👏🌟🌟🌟🌟🌟🌟ان شاالله آرزوهات خاطره شن

تولدت مبارک 🚶🤸

ان شاالله ۱۲۰ سال شاد وخرم زندگی کنی

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .