2777
2789
عنوان

خانوادم سرمو کلاه گذاشتن

293 بازدید | 23 پست

من حس میکنم سرم کلاه رفته😐😐😐🥲

من طلاهامو دادم بابام محل کارشو گسترش بده و بسازه

خب سود کارش خیلی بیشتر میشه و معلوم نیست

اول قرار بود یه قرار داد بنویسیم که من طلا بدم به پولش از اون محل کار به نامم بزنن و به همون اندازه بهم درصدی از سود اونجا بدن

بعدا زدن زیرش و خب طلاهامم بردن فروختن تا بسازن.

من ناراحتم واقعا میگم اگه دست خودم بود یه کاری باهاش میکردم پول درارم ولی الان گرفتن سود خودشون بیشتر میشه و چیزی دست منو نمیگیره تا ببینم کی بتونن خورد خورد پس بدن🥲🥲🥲🥲

تا هم میگن طلاهام سریع میگن باشه همون گرم از طلاهای مامانت مال تو ولی تو که کاری نداری باهاشون مامانت استفاده کنه😕😕😕

حق دارم ناراحتم و این حس و دارم یا نه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یه کاغذ بیار بگو بنویسین این مقدار طلاهای مامانت برا توئه وگرنه سرت کلاه گشاد رفته گولت زدن و اثر انگشت بزنن وگرنه با امضا بعدا زیرش میزنن که خودت نوشتی خودتم جعل امضا کردی. انگار از اول برا طلاهات نقضه کشیده بودن وگرنه وقتی نمیخواستن چیزی بنامت کنن خو از طلاهای مادرت استفاده میکردن چرا شما

2790
2778
2791
2779
2792