2777
2789

خوب که روت تاثیر داره

من اصلا تاثیری نداشت و بدتر حالت تهوع هم گرفتم

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب که روت تاثیر داره من اصلا تاثیری نداشت و بدتر حالت تهوع هم گرفتم

رعایت می کردید که یک ساعت قبل خواب موبایل، تی وی یا کامپیوتر استفاده نکنید؟ چون تاثیر دارو را از بین میبره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
رعایت می کردید که یک ساعت قبل خواب موبایل، تی وی یا کامپیوتر استفاده نکنید؟ چون تاثیر دارو را از بین ...

ولی من بین اکسپور گردیم یه ربع که دارو رو می ندازم بالا خوابم می گیره🤣و هیچ صدایی دیگه نمی تونه بیدارم کنه

ولی من بین اکسپور گردیم یه ربع که دارو رو می ندازم بالا خوابم می گیره🤣و هیچ صدایی دیگه نمی تونه بید ...

دوز دارو زیاد نیست؟

دوز دارو زیاد نیست؟

دوزش سه دکتر تجویز کرده ولی منیزیم هم می خوردم بدتر بود یه بار خوردم دمنوش هم بعدش سه روز خوابیدم دیگه خیلی بدنم ریلکس شده بود🤣😑 مامانم می گه تو خواب فشارت می یوفته برای همین بیدار نمی شی یا بدنت کم اب می شه🤣

رعایت می کردید که یک ساعت قبل خواب موبایل، تی وی یا کامپیوتر استفاده نکنید؟ چون تاثیر دارو را از بین ...

نه عادت دارم قبل از خواب حتما ای اس ام آر ببینم وگرنه نمیتونم بخوابم

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

دوزش سه دکتر تجویز کرده ولی منیزیم هم می خوردم بدتر بود یه بار خوردم دمنوش هم بعدش سه روز خوابیدم دی ...

به دکترت بگو، شاید دوز کمتری نیاز داشته باشی