2777
2789
عنوان

طریقه درست کردن شیر خشک های AR

35 بازدید | 0 پست

سلام دوستان، من توی سایتهای مختلف دیده بودم که مادرها سوال کرده بودن چرا شیر خشک های ar رو درست میکنن خوب حل نمیشه و دلمه و گوله گوله میشه و بعضی ها جواب داده بودن بهشون که شاید آب ولرم بود یا طول میکشه حل بشه و باید خوب هم زد ولی اینا دلیلش نیست من خودمم اولین بار که درست کردم همینطوری شد و بعد که روی قوطی رو خوندم دیدم منم اشتباه درست کردم، کامل روی قوطی مراحل صحیح رو نوشته و توضیح داده، اول باید آب جوشیده که خنک شده و به دمای محیط رسیده رو نصفش رو بریزیم داخل شیشه و شیر خشک رو بهش اضافه کنیم و بعد کامل هم به زنیم، من با قاشق چای خوری هم میزنم و کامل حلش میکنم و محتویاتش شبیه فرنی غلیظ شده میشه، بعد که خوب حل شد، نصف دیگه رو آب ولرم نه داغ بهش اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم و بعد آمادست. مثلا اگر ۱۲۰ تا شیر درست کنیم، ۶۰ تا آب جوشیده سرد شده میریزیم و شیر خشک رو اضافه میکنیم ( برای ۱۲۰ تا ۴ پیمانه شیر خشک) بعد که خوب حلش کردیم و شبیه فرنی غلیظ شد، بقیه ۶۰ تا آب رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم.اگر اولش آب جوش بریزین یا حتی آب ولرم برای حل کردن شیر خشک، حل نمیشه علتش هم اینه که محتویاتش نشاسته ای ماننده توی فرنی درست کردن هم همینطوره، وقتی نشاسته رو توی آب داغ یا ولرم حل کنیم خوب حل نمیشه توی یکمی آب سرد حل میکنیم و بعد به شیر گرم اضافه میکنیم. من چون دیدم که خیلی از مادرهای عزیز در این باره سوال داشتن و نمیدونستن گفتم تجربم رو باهاتون در میون بزارم.موفق باشین🌹