2777
2789
عنوان

به چه کسایی حسودیتون میشه❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 55 پست

به آدمایی که هر غلطی میکنن و دچار عذاب وجدان نمیشن🙃

تو همین سایتم هستن👌

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

۵۰ کیلو دیگه حسودییش چیه خیلی لاغریه😁

عالیه

من یه زمانی 50 بودم

هرچی دلم میخواست سایزم میشد

اگر سایزم نمیشد تنگش میکردم برام سایزمیشد

الان فقط باید خیاط برام بدوزه بسکه بد اندامم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا حسادت نمیکنم ولی خیلی به کسایی ک با خانواده شوهرشون زندگی نمیکنن و ازشون دورن غبطه میخورم ک چی میشد منم توی متاهلی ی زندگی ساده بدور از تنش و دخالت خانواده شوهر داشتم و نه نه بابای همسرم توی حلقم تمام زیر و بم زندگیمو درنمیوردن....مگ خدا مهربون چی توی منه سراپا گناه دیده ک نخواسته یه آب خوش از گلوم پایین بره بفهمم اصلا زندگی متاهلی چه مزه آیه در کنار همسرم زندگی چه شکلیه بدون حضور خانواده اش...نمیدونم حسادته یا چی ک همه دورو بریام اصلا نمیفهمن من دردم چیه!

من واقعا حسادت نمیکنم ولی خیلی به کسایی ک با خانواده شوهرشون زندگی نمیکنن و ازشون دورن غبطه میخورم ک ...

چندوقت ازدواج کردی

و کجا زندگی میکنی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

به اونایی که کم میخابن ولی تو طول روز پر انرژی هستن اونایی که خونشون بالای صد یا دویست متره اونایی ک ...

خونه ت الان چندمتره

۴۷

انشاالله یه 150 متری نصیبتون بشه

۱۰ساله فقط منتظر نشستم فرجی بشه ...ولی دریغ از ی تکون!تهران هستیم

ذقیقا کجا زندگی میکنی

ذقیقا کجا زندگی میکنی

چه فرقی میکنه خواهر ....مهم درد منه ک گذر درش نیست

فقط من ب حق حقوق خودم راضیم ولی میبینم چرا پس وقتش نمیرسه منم عین آدم زندگی کنم !

نفهمیدم شیرینی های زندگیمو همشو تلخ کردن برام