2777
2789
عنوان

رشته تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 33 پست
هنرستان

رشته های کار و دانش تقریبا اسونه

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظری منظورت انسانی تجربی و ریاضی؟

اره

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم)))

بنظرم اگه میخوای بری هنرستان برو یه رشته بهتراگه بری آشپزی تهش آشپز میشی بنظر من برو خیاطی

اصلا به خیاطی علاقه ندارم خب تهش اشکال نداره فقط میخوام بدونم آیا آینده داره پول توش هست یا نه مناسبه

رشته های کار و دانش تقریبا اسونه

میگن اسونه ولی اونم بعضیاش پولش زیاد کلا موندم چی بخونم همچی شده پول

دو تا تاپیک اخرم خواستی سر بزن شرح حال از خودم دادم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نه آخه میدونی من به چیزی علاقه ندارم فقط میخوام اون رشته توش آینده داشته باشم و بنظرت رشته اشپز خوبه ...

فکر کنم آخه الان دیگه همه از اینترنت ( اینستا اینا بلدن ) برو خیاطی یا آموزش ابتدای ( خیاطی در امدش بهتره اگه دقت بدی ) سال اول دبیرستان رو گرافیک برداشتم من دوست نداشتم رفتم خیاطی دو سال آخر همون دو سال مدرسه تموم کرده بودم کلی مشتری پیدا کردم لباس دوختم

میگن اسونه ولی اونم بعضیاش پولش زیاد کلا موندم چی بخونم همچی شده پولدو تا تاپیک اخرم خواستی سر بزن ...

خوندم

توی کار و دانش بهترین رشته که طراحی دوخته که کار عملی زیاد داره ولی خب ایندش خوبه ،صنایع غذایی هم شنیدم راحته و همینطور اشپزی

اصلا به خیاطی علاقه ندارم خب تهش اشکال نداره فقط میخوام بدونم آیا آینده داره پول توش هست یا نه مناسب ...

معلومه کپول توش هست ..میشی اشپز همجا بر میدارنت

شرکتا کارخونه رستوران تالار

سرمایه داشته باشی بر خودت میتونی اشپرخونه بزنی غذای خانگی بپزی

بیشتر بخونی میشی سر اشپز حقوقت بیشتر میشه

دامادمون سر اشپز تو فرودگاه هستش

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

میگن اسونه ولی اونم بعضیاش پولش زیاد کلا موندم چی بخونم همچی شده پولدو تا تاپیک اخرم خواستی سر بزن ...

الان دیگه هر رشته ای برید شما هزینه داره چه کم چه زیاد ولی تحقیق کن تو گوگل ببینم چه رشته ای هست که زیاد هزینه نداره انشالله موفق بشی تو کار و درس هات❤️

معلومه کپول توش هست ..میشی اشپز همجا بر میدارنتشرکتا کارخونه رستوران تالارسرمایه داشته باشی بر خودت ...

جدی نمیدونی باید چه رشته ای خوند براش؟ ارزش داره برم منی که میخوام پول زیاد باشه توش؟