2777
2789
عنوان

رازیانه و ارتباط با کیست سینه

80 بازدید | 9 پست

سمت چپم زیر بغلم یه نقطه درد میکنه

سینه هم همینطور دلم گرفته یه مدت برای پریودی زیاد رازیانه خوردم برای همین فکر کنم کیست سینه گرفتم فردا نوبت دکتر دارم

انشالله سلامتی هست

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یا خدا

مگه نمیگن رازیانه بخورید تنظیم بشه هورمون های زنانه

پس چرا بد تر شدی شما.؟

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدامگه نمیگن رازیانه بخورید تنظیم بشه هورمون های زنانهپس چرا بد تر شدی شما.؟

نه گلم اصلا نخور بخاطرپروژسترونی که داره شاید پریود تنظیم کنه اما کیست سینه میاره

نه گلم اصلا نخور بخاطرپروژسترونی که داره شاید پریود تنظیم کنه اما کیست سینه میاره

ما تازگیا میریزیم رو پنیر همگی میخوریم من بچه ها شوهرم

شما چجوری میخوری؟

البته جدیدا منم احساس درد میکنم تو سینه ها

یعنی مقدار کمی که تو پنیر هس بازم تاثیری داره.؟

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ما تازگیا میریزیم رو پنیر همگی میخوریم من بچه ها شوهرمشما چجوری میخوری؟البته جدیدا منم احساس درد میک ...

اره بخدا نخور خواستی پنیر با گردو بخور یا کلا پنیر نخور جاش چیزای دیگ بخور ولط رازیانه سیاهدونه سمتش نرید

ما تازگیا میریزیم رو پنیر همگی میخوریم من بچه ها شوهرمشما چجوری میخوری؟البته جدیدا منم احساس درد میک ...

زیره

سیاه دونه و کنجد قهوه ای با پنیر بخور

رازیانه واسه مرد مناسب نیست

تازه طعمپنیرمخراب می کنه

محصولات آمل و کاله قبلا پنیر با زیره داشت

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
زیرهسیاه دونه و کنجد قهوه ای با پنیر بخوررازیانه واسه مرد مناسب نیست تازه طعمپنیرمخراب می کنهمحصو ...

ما پنیر سنتی میگیریم یا خودم پنیر درست میکنم خودم رازیانه و سیاهدونه قاطیش میکنم

🤦شوهرم از طعم رازیانه خوشش میومد که🤕

ما پنیر سنتی میگیریم یا خودم پنیر درست میکنم خودم رازیانه و سیاهدونه قاطیش میکنم 🤦شوهرم از طعم رازی ...

زیره بریز رازیانه به مرور مرد رو سرد و عقیم می کنه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
زیره بریز رازیانه به مرور مرد رو سرد و عقیم می کنه

حتما حتما🙏🙏