2777
2789
عنوان

بیاییدعکسموبزارم باخانواده اخ

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون۳۰سالمه مرسی عزیزدلم

قربونت عزیزم همون ۲۹ تا ۳۰ میخوره بهتون باشی و خیلی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش خانوم به این خوشگلی و جذابی با دوتا بچه و باز اینقدر خوشگل و شیک و خوش قیافه عالیه 😍❤

وای چقد انرژی مثبت مرسی قشنگم ازمهربونی شماست

حقیقت رو باید گفت عزیزم دیگه خانوادگی ب هم میاید و حس یک خانواده آروم که هرکی بیاد پیشتون حس خوب میگیره و پیشتون خونتون کلا خوش میگذره رو به آدم میدین دیدین بعضی خونه ها که میری دلنشینه پیش شما هم همچین حسی به آدم میده الهی بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) و خانوم ام البنین(س) همیشه شما و همسر و بچه هاتون سالم باشید و خدا بهترینها رو همراه با سلامتی و روزی حلال و فراوون همیشه نصیبتون کنه و خوشبختی سلامتی و موفقیت بچه هاتون رو هنیشه ببینید ان شاالله

حقیقت رو باید گفت عزیزم دیگه خانوادگی ب هم میاید و حس یک خانواده آروم که هرکی بیاد پیشتون حس خوب میگ ...

الهی دورت بگردم اره خونمون یا توهرجمعی باشم بخصوص خانواده همسرم خندهرولبمون همسرم اروم ولی من نه .دلم شادی میخواد مهر که حس میکنم انتقال بدم.نمیدونم من خدارو همیشه قدم اولمه.مرسی بابت دعاهای قشنگت خدا نصیب قلب مهربون امرژی مثبتت بدرقه راه خودت

الهی دورت بگردم اره خونمون یا توهرجمعی باشم بخصوص خانواده همسرم خندهرولبمون همسرم اروم ولی من نه .دل ...

خدا رو شکر کنید بابت همسر خوبتون بچه هاتون و خانواده خوبتون و شاد باشید بخاطر داده هاتون منم تونستین دعا کنید منم زودتر حامله بشم مامان بشم بچه دار بشم و به چیزایی که تو دلم هست برسم مرسی عزیزم❤