2777
2789
به نظر من تو اوضاع جامعه بچه آوردن ظلم به اون بچه است ولی اگر میتونید شرایط مهاجرت و براشون فراهم ک ...

اگه به این چیزابود توهردوره ای بچه آوردن ظلم بود،چون آینده قابل پیش بینی نیس

واستارتر حساب کتاب کرده که میخاد اقدام کنه خب،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا یه سری میگن بلای جون بچه اول میشه

روزای اول حسادت میکنه

ولی بعدها رفیق میشن باهم

مخصوصا وقتی بچه دوم بتونه را بره بدو بدو کنه

دیگه دوتاشون باهمن،بازی میکنن دعوا میکنن،کلا درگیر هم میشن،خوبه بنظرم

چرا بلای جون

از همه لحاظ عذاب روحیه برا بچه دوم

تایم بارداری هواستون از بوه اول پرت میشه وقتی دنیا میاد بچه اول کلا فراموش میشه اگرم بگی نمیشه دروغه بعدن هرکاریی بچه اول بخاطر سن طبیعیش کنه ازش توقع دارن ک مث پیرمردا رفتار کنه و مراقب بچه دومی باشه کلا فشاری ک والدین روشونه میارن به بچه ی اول بدبخت بعدنم کلا دومی لوس میشه دوسداشتنی تر میشه بچه اول کلاااا کمرنگ میشه اگ روان بچه اولتچ دوسداری دومیو نیار

سنت خوبه اصلا دیر نیست

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

پس چرا یه سری میگن بلای جون بچه اول میشه

😐😐😐😐

اگه پدرو مادر نابلد باشن بله اینجوری میشه

باید حواستون باشه چیکارکنید که بهش حسودی نکنه

از طرف بچه دوم جایزه بگیرید براش بگید اینو داداش یا خواهرت فرستاده برات و.....

از همه لحاظ عذاب روحیه برا بچه دوم تایم بارداری هواستون از بوه اول پرت میشه وقتی دنیا میاد بچه اول ک ...

عزیزم چون شما اینجوری هستی دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن 🙂

استارتر میتونه از یه مشاور کودک کمک بگیره یا دوتا کتاب بخونه تا بدونه چیکار باید بکنه در همون حین هم اقدام کنه برا بچه دوم من زنداییم با روش تربیتی درست بچه اولش رو فوقالعاده مودب و مسئولیت پذیر و عالی بار آورده اصلا نه حسادتی کرد نه چیزی الان مگه زمانه قدیمه که کسی اینا رو ندونه

من الان ۳۹ سالمه

احساس می کنم خیلی عاقل تر و پخته تر

نسبت به ۲۲ سالگیمم که بچمم ازار دادم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮