2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو تو پونزده سالگی

387 بازدید | 31 پست

به نظرتون زوده یا نه؟مدرسه گیر میده؟

برای خودم نمیپرسم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

زود و دیر نداره ...به خود آدم بستگی داره...خیلی از هم کلاسی هام از سال دهم یعنی متوسطه دوم دیگه موهاشون کامل رنگی بود و من بعد از سه سال هم رنگ نکردم چون می ترسیدم به موهام آسیب وارد بشه که خب واقعا هم الان ریشه ی موی اکثرشون نابوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه گیر میده

ولی یکی دو سال دیگه بذارین رنگ کنه البته رنگای دخترونه

من انقدر رنگای فانتزی دوست دارم،نوجوونی اجازه رنگ کردن نداشتم الان هم غر میزنن که بزرگ شدی فلانی فانتزی نزن(که قرار هم نیست گوش بدم البته)

زود و دیر نداره ...به خود آدم بستگی داره...خیلی از هم کلاسی هام از سال دهم یعنی متوسطه دوم دیگه موها ...

منم ترسیدم از خراب شدن موهام بدون رنگ کردن خراب شد

بچه ها دنیا دو روزه تو 15 سالگی رنگ نکن حسرتش بمونه رو دلت بعدا یا دیگه ذوقشو نداری یا اصلا عمرت به بعدا نمیرسه

🐈🐕🌙💖

هرکی هست بگو ازسن کم این مواد شیمیایی رو به سرش نزنه

خواهرمه از دیروز گیر داده هر چقدر میگیم ضرر داره و زوده و مدرسه گیر میده گوش نمیده از صبح هیچی نخورده که مامانم بزاره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

عسل چندسالته؟

۱۴ و نیم به خدا از دیروز پیرمون کرده سر رنگ مو