2777
2789
عنوان

واقعا شوهرم پروعهه

320 بازدید | 17 پست

تو این دو روزی که قهربودم باهاش فهمیدم

فقط بهم عادت کرده دوسم نداره

اوم کسی رو دوست داشته باشه اذیتش عذابش نمیده 😒

مجردا بیشتر چشماتون رو بازکنین تو انتخاب همسر

😇

منفعت بجای معرفت!!!!!

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟

هیچی بیخیال

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

مردا همینن

دوستت دارن ولی فاقد اهمیتی واسشون

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چطور فهمیدی فقط عادته؟

بابا این دو روزی سر ی چیز کوچیک و بی ارزش

بابام رو از تو قبر اورد جلو چشمامم

دوستم تعریف میکنه از شوهرش مثلا از شوخی هاشون و یا .......

من اصلا جرعت ندارم با شوهرم هر شوخی کنم یا مثلا حتی تو دعوا داد بزنم یا فحش بدم

وگرنه بابامو میداره جلو چشمام

😇

از اول اینطوری بود؟تو دوران نامزدی و آشنایی هم همین مدلی بود یا بعد از ازدواج متوجه شدین؟

با اینک خودش اومد بعداز چند ماه من بهش جواب دادم و خلاصه با سختی رسیدیم بهم بازهم همین یود

من فکر میکردم دوسم داره و فکر میکردم ذاتش مثل خودمه وای نبود و نیس

😇

با اینک خودش اومد بعداز چند ماه من بهش جواب دادم و خلاصه با سختی رسیدیم بهم بازهم همین یود من فکر می ...

خب پس تو دوران آشنایی هم همین مدلی بوده

منم تو دوره نامزدیم و خیلی نسبت به ازدواج حساس و محتاطم، مشاوران هم تاکید دارن کوچکترین نشانه ها رو تو دوران نامزدی جدی بگیرید و واقعا درسته حرفشون

بابا این دو روزی سر ی چیز کوچیک و بی ارزش بابام رو از تو قبر اورد جلو چشمامم دوستم تعریف میکنه از ش ...

همه همینن دوست نداشته باشه که واسش مهم نی بری سرکار یا نه پس مهمی واسش خودتو هم با کسی مقایسه نکن ادما با هم فرق دارن شاید شوهر تو یه خوبیایی داره که شوهر دوستت نداره منم شوهرم تحمل قهرمو نداره ولی وقتی هم اشتیم باهاش همش درحال فیلم دیدن با گوشیه اصلا انگار من وجود ندارم منم فکر میکنم دوسم نداره درحالی که اگه قهر کنم خودشو میکشه تا اشتی کنم هرکی یه اخلاقی داره