وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم سال های اول کارم زمانی که سکه سه تومن بود با حقوق یک ماهم میخریدم بعد میگن وای نیست فلانه اله بله..والا ما از همون اول جون کندیم هیچی خرج نکردیم بله کسی که به فکر اینده نباشه میگه بیخیال خرج میکنم
منم خورد خورد طلا جمع میکردم تا امسال که شوهرم دید طلا یهو گرون شد اومد با دعوا ازم بگیرتشون و گفت اینا رو با پول من خریدی مال منه.خیلی ازش بدم اومده جوری که بعد دوماه دلم باهاش صاف نمیشه
اسی با اجازه یسوال بپرسم اگه از الان بخوام شروع کنم پس انداز کردن ، طلا بخرم تا هفت سال آینده اگه سا ...
ببین اصلا ب افراد کوته فکر توجه نکن . من میخاستم تابلو دکوراتیو پیج اینستا بزنم میگفتن کسی نمیخره زدم از رو سودش طلا خریدم ک الان همونا اینقد شده همشم طلا میخریدم اون زمان ۴۵۰ هزارتومن بود ک با جیغ و داد میرفتم میخریدم شوهرم نمیذاشت ..
من درامدی ندارم اما پول های ریز ریز رو جمع کرده بودم یک گرم طلا شده بود شوهرم خیلی خوشش اومده بود
کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچهها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادیام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزهاش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربههام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین