2777
2789
عنوان

تا صبح باید بیدار بمونم بیاید

232 بازدید | 28 پست

قهوه خوردم حالا میترسم فشارم بیوفته کسیم نیس

چیکار کنم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر درس ؟😫

نه بابا کاش درس بود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چرا بیدار بمونی؟

منم باید حداقل تا ۳ درس بخونم.ازمون دارم

جای قهوه چای سبزبخور عالیه.من اوایل مصرف قهوم بالا بود ولی بعدش به شدت خسته بودم.معلمم گفت چای سبز انرژی ملایم میده و اثرش موندگار تره.از وقتی میخورم دیگه جوش هم نمیزنم

توهم امتحانش کن ضرر نداره

دوس ندارمش😂 میخام بخاااابم...حوصلشو ندارم ولی مجبورممم .. فق میخام پاس شم البته

وای منم دوسه روز دیگه امتحانام شروع میشه من پلاسم تو نی نی سایت 😅

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

امتحان داری؟

نه بابا یه لباس پر کار دستمه باید تا پنجشنبه اماده کنم

هنوز هیچ کار نکردم

چرا بیدار بمونی؟منم باید حداقل تا ۳ درس بخونم.ازمون دارمجای قهوه چای سبزبخور عالیه.من اوایل مصرف قهو ...

وای ممنونم ازت حتما میخورم

من یه لباسو باید تا پنجشنبه اماده کنم😭

آها خوبه خوش به حالت درس نداری😂

کاش درس بودد