2777
2789
عنوان

بنظرتون چه مبلغی بدم به مامانم🤔

227 بازدید | 22 پست

دیروز اومد خونه شون بعد دیدم مامانم با گوشت مرغ حالت همبرگر درست کرده خونگی .. خوشم اومد گفتم چکوری درست کردی برا منم درست کن

دیدم امروز رفت سینه مرغ خرید و اومد چرخ کرد و درست کرد برام ...

حالا گفتم ی مبلغی بابت رحمتش بدم بهش

چقدر بنظرتون بدم بهش ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا انگار مامانت کم برات زحمت کشیده پول این مرغای بوگندو رو فقط منتظره تو بدی بهش icon

اگه میخوای حساب کتاب کنی باید هزار میلیارد بابت همه زحمت هاش فعلا بدی بهش

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

پول مرغا رو. میدی اوکیه دیگه. ممکنه ناراحت بشه بخوای دستمزد هم بدی.

بعدا جای دیگه جبران کن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

حالا انگار مامانت کم برات زحمت کشیده پول این مرغای بوگندو رو فقط منتظره تو بدی بهش اگه میخوای حساب ...

چه دیدگاهی.. آفرین

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

واقعا ؟؟؟ آخه من گفتم بهت دستمزد هم میدم به شوخی 🥲🥲

از خودش بپرس

بگو بابت زحمت دیروزت چقدر بهت بدم اگه گفت نمیخواد بگو حداقل هزینه مرغو باهات حساب کنه

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲