2777
2789
عنوان

همزن دستی یا همزن کاسه دار

96 بازدید | 11 پست

میخام هدیه بخرم خب کاسه دار جلوه اش بیشتره ولی خودم کاسه دار دارم زیاد راضی نیستم بنظرتون دستی بخرم یا کاسه دار؟ مارک گوسونیک خوبه؟ چه مارکی استفاده میکنین و راضی هستین؟

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا راضی نیستی؟

من دستی دارم میخوام کاسه دار بخرم مگه بهتر از دستی نیست؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من کاسه دار دارم خوبه ولی خب مدلی بود ک هم کاسه دار میشد استفاده کرده هم بدون کاسه شاید راح تر بود .در مجموع راضی ام

گوسونیک من ندارم ولی خواهرم داره راضیه

قدرت موتورش بالا باشه برندش خیلی مهم نیست.نیمه حرفه ای ها خوبن. با کاسه بی کاسه اش هم مهم خیلی نیست.قدرت موتور فقط

چرا راضی نیستی؟من دستی دارم میخوام کاسه دار بخرم مگه بهتر از دستی نیست؟

احتمالا منظورش برقی ولی بدون کاسه بود

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
كاسه دار بهترهچرا راضي نيستي؟

چون زیاد به کارم نمیاد هم اینکه بزرگه دوتا تخم مرغ رو خوب هم نمیزنه مثلا

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

چرا راضی نیستی؟من دستی دارم میخوام کاسه دار بخرم مگه بهتر از دستی نیست؟

نه مثلا چیزای کم رو مخلوط نمیکنه

نه مثلا چیزای کم رو مخلوط نمیکنه

فقط همینه ایرادش؟

من کیک و اینا زیاد درست میکنم برای حجم دادن خامه خیلی سخته با همزن دستی یا مثلا برای زدن تخم مرغ دست آدم خسته میشه میخوای بگیری

میگم کاسه دار بگیرم راحت بشم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂