2777
2789
عنوان

چرا از همه ی مردا متنفری❓

954 بازدید | 79 پست

چون اولین مرد زندگی که بابامه ، نه برام بابا بود نه مرد بود و نه پشتیبان و تکیه گاه

از بقیه ی مردای این دوره زمون چه انتظاری میتونم داشته باشم ؟ میتونم انتظار داشته باشم که برام مرد باشن و مردونگی کنن ؟ وقتی اولین مرد زندگی هر دختری که باباشه ، برای من نه تنها مرد نبود ، بلکه نامرد ترین ادم زندگی بود ؟

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه که بد نیستن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
از مردا متنفرم به جز بابام

خوشبحالت که از بابات متنفر نیستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

مگه چیشده چرا حالت اینه ؟

18 سال از زندگیمو با تحقیر و خیانت پدر و فحاشی و کتک های وحشتناکش زندگی کردم

چیشده ؟ هیچی نشده عزیزم فقط کشتنم . اتیشم زدن تو این خراب شده زندگیمو نابود کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبحالت که از بابات متنفر نیستی

ت هم متنفر نباش چون گیر ی ادمی میفتی ک صدبار خداروشکر میکنی پدرت بالا سرته و میفهمی چه مرد شریفیه

منم قبلا مث تو بودم

همین پدر منو از اون خانواده و پسر عوضیشون نجات داد

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

همه که بد نیستن

متاسفانه تمام مردایی که من دورم دیدم همشون مزخرفن همشون

هرکی مرد خوب تو زندگیش داره خوشبحالش . نه فقط پارتنر و همسر ، همون پدر خوب بزرگترین نعمته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم فکرمیکردم بابام بدترینه تا وقتی دیدم که جونشو مالشو همچی برای من میزاره و دوست داشتنشو به روش خو ...

خوشبحالت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرد قدرشناس و مهربون فقط مال فیلما و قصه هاستمرد خوب واقعا کمیابه همشون مثل همن

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه تمام مردایی که من دورم دیدم همشون مزخرفن همشونهرکی مرد خوب تو زندگیش داره خوشبحالش . نه فقط ...

شاید من از پدر که نه از شوهرم شانس اوردم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن