2777
2789
عنوان

سردی همسر

141 بازدید | 22 پست

اول دوستانی که قصد تخریب دارن و توهین رو میذارن پای رک بودن لطفاً جواب ندن

چون کسانی اینجا تایپیک میزنن واقعا تو دنیای واقعی شاید نتونن راحت مشکل اشون رو بگن پس بیشتر اذیتشون نکنیم ممنون

7 سالع داریم زندگی میکنیم من خیلی حساس و زود رنج بودم و یه کوچولو هم زود عصبی میشدم البته ایشون هم عصبانیت های بدی داشت به حدی وسیله میشکوند

اینا گذشت و گذشت رسیدیم به الان که واقعا داریم همدیگه رو عذاب میدیم افسرده شدم دکتر برام قرص اعصاب داده ... مثلاً چند روز پیش رفتیم شهر دیگه دکتر برای من من سعی میکردم مشکلات و ناراحتی ها رو فراموش کنم و شوخی کنم باهاش که حال زندگیمون بهتر شه و با ذوق گفتم عصر رسیدیم بریم خرید برگشت گفت هه تو با اینا خوش باش من که خیلی وقته تو این زندگی چیزی خوشحالم نمیکنه

همون لحظه اشکام ریخت و توی عین مسافت 400 کیلومتر از بغض و ناراحتی داشتم میمردم

ولی تلاشی برای درست شدن نمیکنه میگه مگه چی گفتم

من خیلی تلاش کردم و رفتم باهاش صحبت کردم ولی به بار پیش قدم نمیشه نمیخواد درست شه

چیکارش کنم واقعا که اونم پیگیر درست شدن این زندگی باشه

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش صحبت کن بگو اگه من و این زندگی رو دوست داری بریم پیش مشاور بگو منم مثل توهم با این تفاوت که من ...

پیش مشاور رفتیم میگه باید رفتارتون تغییر بدین ولی هیچ کاری نمیکنه

مشکلش چیه؟ خسته شده از تو ، تنوع میخواد ، دوست دختر و هیجان میخواد ، اگر خوشش نمیاد دلیل ادامه دادنش ...

میگه خسته شدم از دعوا از اینکه با هم خوش نیستیم

نمیدونم واقعا انگاری داره اذیت میکنه مثلا یه موقع هایی وسط تفریح میره توخودش میگم چته میگم همینجوری ناراحتم بدون دلیل و منم واقعا حالم بد میشه در نتیجه دوباره حال دوتامون بد میشه و فاصله بیشتر میگیریم

مطمئنی؟

اره عزیزم .زندگی بدون بچه یکنواخت وحوصله سربره مخصوصا یکی بخواد همش غر بزنه یا اشک بریزه.بخدا بچه زندگیو شیرین میکنه.به حرف اینجاییا گوش نکن میگن دلش پیش کس دیگست وجداشو وفلان