2777
2789
عنوان

کاپشنم سوخت 😭😭

329 بازدید | 16 پست

بچه هااا

اومدم یه جا شب نشینی سردم بود رفتم پیش بخاری.اومدم نشستم کاپشنم مشکی. دیدم یه چند جاش شبیه سوختگی پارچه ک با اتو میسوزه اینجوری شده.آب سرد هم زدم بهش ولی مشخصه باز. اگه بدم خشک شویی رنگ مشکی کنن درست میشه؟ خیلی زورم میاد .ببینم میشه عکسشو بگیرم بزارم .اگه اینجور تجربه ای داشتین بهم بگین .اعصابم خیلی خورد شد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بخاری خاطرات قشنگی ندارم😁

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

اره از پشت. یک جا نیست. حالت لکه لکه .

اه بد شد که

چرا حواست نبود؟؟

والا من شال و لباس خوبامو میپوشم ۱۰ متری بخاری نمیرم چون میدونم سریع اینجوری میشن

ما یه نسل غمگین با صورتای شادیم ... :))) ❣ خوشبختیه ما هم رفته پی ولگردی ... :/// ❣

نمیدونم زیاد واضح نیست ولی فکر کنم مشکیه خیاط بتونه درسش کنه حالا اگه هم نشد که مگه قیمتش چقدره بندا ...

پول ندارم بخرم دیگه. تو تن خیلی قشنگه. نه خیاط نمیتونه درست کنه چون چندجا . از خشک شویی میپرسم ببینم رنگ مشکی بزنه یک دست درست میشه یا نه

یه همکلاسی داشتم یه کاپشن نو صورتی خیلی خوشگل گرفته بود روز اولی بود که پوشیده بود. همه ما بهش گفتیم کاپشن چه قشنگه. زنگ تفریح داشتیم حرف می زدیم و هوا سرد بود پشت به بخاری ایستاده بود بعد دیدیم از کتش دود بلند شده نگاه کردیم یه تیکه بزرگش اب شده بود. بنده خدا چقدر ناراحت شد! خیلی کتش حیف بود!

الهم عجل لولیک الفرج

یه همکلاسی داشتم یه کاپشن نو صورتی خیلی خوشگل گرفته بود روز اولی بود که پوشیده بود. همه ما بهش گفتی ...

خخخ بیچاره. نه این دود بلند نشد. ولی چندتا لکه شبیه لباس مشکی ک با اتو میسوزه یکم مات میشه شده. اعصابمو خراب کرد. یه شب نشینی ساده رفتم خیر سرم

خخخ بیچاره. نه این دود بلند نشد. ولی چندتا لکه شبیه لباس مشکی ک با اتو میسوزه یکم مات میشه شده. اعصا ...

عیب نداره فدای سرت

فوقش یه چادر بخر با چادر سرت کن 😁 توفیق اجباری می شه!

الهم عجل لولیک الفرج