2777
2789

این کلمه حاجت که نوشتی عربی است و معنی اش نیاز میشود ما کوردیم چله بزرگ و چله کوچک داریم البته سنت عشایر ایل ما تقسیم بندی کرده اند اما دعای خاصی نداریم خلاصه کسی کامنت نگذاشته بود توی تاپیکت خواستم چیزی نوشته باشم این هم من چون اینترنت بین الملل قطع است اینجا مشغولم قبلاً فقط توی اینستا فعالیت می کردم البته پیجم هدف داشت،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

این کلمه حاجت که نوشتی عربی است و معنی اش نیاز میشود ما کوردیم چله بزرگ و چله کوچک داریم البته سنت ع ...

عزیزم رسمتون برا چله ها چطوریه؟اینستا پبچتون در جه بارهای بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رسمتون برا چله ها چطوریه؟اینستا پبچتون در جه بارهای بود

ما شیربرنج درست میکنیم یک شیء درون قابله میگذاریم به آن کسی که شانسی این شیء در کاسه شیربرنجش برسد تا پایان چله محبت می کنیم و فحش دادن به این فرد هم ممنوع هست

و در اینستا پست هایم راجع به کتک زدن بود خودم معتاد یک سایت اخبار حوادث هستم که تصادف و سربریدن و کتک واقعی در حد خونی کردن می گذارند توی سایت که برای خانواده ام تعریف می کنم می گویند تعریف نکن حال مان به هم خورد اما من از این خبر ها خوشم میاد بخوانم البته اخبار با کلیپ واقعی حوادث بد است

ما شیربرنج درست میکنیم یک شیء درون قابله میگذاریم به آن کسی که شانسی این شیء در کاسه شیربرنجش برسد ت ...

چه رسم قشنگی دارید؛منم علاقمه این جور اخبار

لینک سایت و میدی

چه رسم قشنگی دارید؛منم علاقمه این جور اخبار لینک سایت و میدی

یعنی چندین نفر توی اینستاگرامم توی دایرکت، لینک این سایت را از من خواسته اند که لینکش را میفرستادم خود اینستا این سایتی که میگویم را ممنوع کرده البته کلیپ خشونت و خونریزی هم در صفحات اجتماعی امریکایی ممنوع هست البته از این کلیپ ها که مورد لخت توش نداشته باشد از این سایت مشهور کپی میکنند و در آپارات میگذارند نمیدانم اینجا ممنوع هست یا نه ؟؟؟ در ضمن سایتش بدون فیل *** ترشکن باز نمیشود به همین دلیل گفتم چند روزی ست وارد سایتش نشدم بعدش من کلیپ هایش را دانلود میکردم چون حجم کلیپ هاش بالا ست اصلاً با اینترنت معمولی نمیشود آنلاین کایپ هایش را پخش مستقیم کرد ، یعنی مصرف اینترنتش خیلی زیاد است تا چند هفته پیش من روزی فقط سه ساعت وقتم را پای این سایت میگذاشتم و حداقل دو گیابایت اینترنتم که خانگی ای دی اس ال مخابرات بود مصرف میشد تازه من فقط کلیپ های کتکزدن ، سربریدن ، خورد کردن انگشت دست ، بعضی تصادفات قطعشدن پا و دست، دعوای مدرسه و کوچه بازار و دعوای زد و خوردهای خانوادگی را دانلودمیکردم و کلیپ دزدی و اکراین و طنز و مسائل جنسی و لایو جذاب را دانلود نمیکردم چون نه وقتش را داشتم و نه شارژ اینترنت خلاصه باید روزی ۵ گیگابایت اینترنتِ خانگی سالانه به قیمت ۹۰۰هزار در یک روزمصرف میکردیم البته من صبح ها کلیپ اینستا دانلود میکردم که یک سایتی بدون فیل *** ترشکن، اینستاگرام آنلاین داشت الآن حتی بلوگفا دات کام که سایت وبلاگ داخلی ایرانی است کار نمیکند درضمن من یک پسر هستم که سیمکارتم فکر کنم مال مادرم باشد،،، خودم چون سربازی نرفته ام هیچ سیمکارتی به اسمم نیست این را گفتم چون بیشتر هفتاد درصد کلیپ هایی که از اینستاگرام، دانلود میکردم خانمهای ترک قفقاز و ترکیه و چند بلاگر ترک ایرانی بودند البته محجبه که البته تبلیغات لباس میکردند خودم از ترکها یشتر خوشم میاید درضمن علت زیاد نوشتنم به خاطر این هست که پیج اینستای من متن محور هست،

علاقه زیادتون منشا اختلال شخصیتی نیست؟

بیشتر اختلال مازوخیسمی است چون در ترکیه و منطقه قفقاز( چچن ، داغستان ، باکو) به ما پناهندگی میدهند مخصوصاً ترکیه و خیالپردازی میکنم اگر قاچاقی به ترکیه بروم و پناهندگی به من بدهند یک دختر ترکیه ای کتکم میزند بیشتر کلیپ های جذابی که دارم یک خانمی از ترکیه هست که با ترکه و کمربند پسرانی را تنبیه بدنی می کنند البته من خارج از ازدواج با کسی وارد رابطه نمیشوم و پیجم هم درمورد ای نوع ازدواج ها هست که مرد از زنش میترسد و تمام دستورات زنش را به دلیل ترس از کتک انجام میدهد که در قفقاز و ترکیه چنین ازدواجی مجاز هست اما در ایران اینگونه نیست که البته در یک تاپیکی اینجا نوشتم سه نفر دختر فارس میخواستند با من ازدواج دائم در ایران بکنند که فکر کنم نوجوان بودند که عمده خیالپردازی هایی که دارم ازدواج کردن با این شرایط با ترکها است،،،

بیشتر اختلال مازوخیسمی است چون در ترکیه و منطقه قفقاز( چچن ، داغستان ، باکو) به ما پناهندگی میدهند م ...

تورکا عصبین میزنن میکشنت ولی بااحترام گرایشتون غلطه خدا شفات بدخ

تورکا عصبین میزنن میکشنت ولی بااحترام گرایشتون غلطه خدا شفات بدخ

البته قانونی است و آموزش کتک زدن یاد میگیرند وقتی بچه بودم بابام ، مامان را با چوب ، کابل کمربند و شیلنگ کتک میزد در حد کبودشدن البته دو سه هفته یکبار، مادرم هم دست بزن داشت با شیلنگ آب یک مدت کتک میزد، خلاصه خشونت در خانواده ما زیاد هست و این اختلال درمان ندارد البته برای کسی که سرمایهدار باشد قابل درمان هست چون هزینه درمانش خیلی بالا است در ضمن من پدربزرگم خان بوده و ما هم قبلاً ثروتمند بودیم اما الآن فقیر بیچاره هستیم و در این ازدواج زن شاغل یا ثروتمند است و مرد تمام کارهای منزل را با کتک انجام میدهد اگر سرمایه دار بودم میرفتم با دختر معمولی در برزیل( اقامت ارزان دارد) ازدواج میکردم و ازدواج من از روی بیکاری و فقر هست،

🤯ریشه در خاتوادت داری ای بابا

چنین تمایلاتی بر اساس محیط فرد شکل میگیرد، من از ملیتهای مختلف کلیپ کتکزدن واقعی زیاد دانلود کردم هیچ کدام به شدت ترک های ترکیه، محکم کتک نمیزدند خلاصه احتمال ازدواج بنده با ترک ها خیلی زیاد است این به خاطر اخلاق کتک زدن با شیلنگ توسط مادرم هست به همین خاطر از زن خشن مثل مادرم خوشم خیلی میاد که اکثریت خانم ها مخالف کتک ، کلا هستند به جز اقلیت خاصی اما در ایران این روابط ممنوع است وگرنه من الآن داشتم ظرف میشستم و تمیز کاری می کردم چون در ای ازدواج ، زن رئیس خانواده هست،

یه روان درمان برید حتما

گفتم که درمان قطعی این اختلال با هیپنوتیزم درمانی است که هزینه اش خیلی بالا است علاوه بر این اسم این نوع ازدواج، ازدواج ارباب با برده هم هست یعنی زن های شاغل یا ثروتمند که خواستگار ندارند به زور کتک زدن یک پسری را انتخاب می کنند تا با آن ها ازدواج کنند چون علاقه به کتک زدن متنوع است یعنی مثلاً من از کتک خوردن فقط به سبک مادرم، خوشم میاد نه به سبک مکتب خانه، یعنی فلکشدن که بحث تخصصی است که با کامنت نمیشود توضیح داد من که نه پول درمان دارم نه شغلی که بخواهم با زن معمولی ازدواج کنم و اگر کوردعراقی بودم می رفتم با زن خارجی ازدواج می کردم چون در عراق سربازی اجباری نیست در خاورمیانه فقط ایران سربازی اجباری برای پاسپورت میخواهد درضمن به من به احتمال زیاد معافیت پزشکی داده میشود اما شرط نظام وظیفه خوردن قرص و رفتن به تیمارستان است که تیمارستان خط قرمز من هست،