2777
2789
عنوان

سرخ کن گاسونیک

203 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها اگه کسی از سرخ کن بدون روغن راضی هست و سیب زمینی رو خیلی خوب سرخ میکنه بگه چه مارک و مدلی هست ممنون میشم کمک کنید . کسی سرخ کن گاسونیک داره؟ راضی هستید؟

فیلیپس داریم خوبه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن این سرخ کنای بدون روغن خیلی زمان میبره تا سرخ کنه، درسته؟؟؟

اره زمان بره ولی خوب مغز پخت میشه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| 

من فیلیپس دارم .راضیم ولی درکل کاش نمیخریدم خیلی استفاده نمیشه

مرغو سفت میکنه

بقیه هم گفتن همینجوره

من با ماهیتابه راحتترم

بهم هدیه دادن وگرنه خودم نمیخریدم

فقط برا سیبزمینی سرخ کرده خوبه ولاغیر

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

میگن این سرخ کنای بدون روغن خیلی زمان میبره تا سرخ کنه، درسته؟؟؟

من فیلیپس دارم ۱کیلو دویست سیب زمینی میگیره زمانشمپیش فرض که خودش داره ۲۰یا ۳۰دقیقه است

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فیلیپس دارم ۱کیلو دویست سیب زمینی میگیره زمانشمپیش فرض که خودش داره ۲۰یا ۳۰دقیقه است

شما رو چه درجه حرارتی میزارین؟سیبزمینیاتون رو قهوه ای نمیکنه؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ابجیا مامان هایی که مثل من مادرید کمکم کنید بچه شش ساله دارم توخونم قطره ای روغن ندارم شوهرم کارگره اعتیاد داره از بیماری اینجوری شده توروخدا آک لباسی کفشی خوراکی میتونید کمکم کنید ثواب داره منم مثل خواهر تون من کسیو ندارم بهش بگم از بچگی یتیم بزرگ شدم بخدا قسم پدر نداشتم

خب خوبه این تایم. من تو تابه ام که سرخ میکنم چون با شعله ی کم سرخ میکنم همین حدود زمان میبره. بعضی وقتا بیشتر

شما رو چه درجه حرارتی میزارین؟سیبزمینیاتون رو قهوه ای نمیکنه؟

نه عزیزم

من میذارم روی خود برنامه سیب زمینیش عزیزم الان خونه نیستم روشنش کنم ببینم خودش چه دمایی میده

مال من از اون لمسی هاست مثلا ماهی مرغ قارچ سیب زمینی و....داره میزنی روی هرکدوم خودش زمان و دما رو تعیین میکنه

البته خودت بخوای میتونی دستی تغییرش بدی

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40