2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمو محدود کردم

دیگ بارفیقام بیرون نمیرم

مجردی هرروز هرروز بیرون کافه رستوران بودیم

گاهی خونه دوستام دوسه روز باهم بودیم

بعدازدواج کنسل

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

ازدواج محدودیت نمیاره یعنی برا من نیاورد

شکرخدا هم خانواده خودم هم همسر موافق حقوق برابر هستن

ولی نگم از بچه

بچه خیلی محدودیت اورد از غذا خوردن و بیرون رفتن و مسافرت و .....

مامان دوتا گل پسر

من با بچه دار شدن محدود شدم

ازدواج و همسرم باعث پیشرفتم شد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ازدواج محدودیت نمیاره یعنی برا من نیاوردشکرخدا هم خانواده خودم هم همسر موافق حقوق برابر هستنولی نگم ...

دقیقا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هر روز با دوستام بودم بعد ازدواج شوهرم هی میگفت من باهات بیام. دو تا دوست داشتم خوشش نمیومد ازشون . رفت و آمد من رو هم محدود کرد. البته این برای یه زمان یک ساله بود بعدش بچه دار شدم و شاغل شدم دیگه اصلا وقت دوست و رفیق نداشتم. کاری نداره که خودم همه جا تنهایی برم . خرید بازار اینا. دیگه محدودیت رو رفتار و تربیت بچه . بعضی جاها میخواست حرفش رو به کرسی بشونه منم خوشم نمیومد.