2777
2789
عنوان

جای من باشین چجوری طلاق میگیرین

357 بازدید | 34 پست

بچه ها 4ساله من ازدواج کردم خدا شاهده انگار تو زندان و قفسم آنقدر اذیتم شوهرم خودشیفته مادرش خودشیفته تو یه حیاطیم با مادرش آنقدر منو اذیت کردن اصلا افسردگی رفتم صبح تا شب تو گوشیم یا خوابم غذامم کم شده و اشتیاق به هیچی ندارم اینجوری پیش بره بلایی سر خودم میارم از مشاور تا هر چی فکر کنید رفتیم درست بشو نیست من تمام تلاشم رو کردم بعد از تهران پاشدم اومدم یه شهر دیگه تو روستا پدرو مادرم فوت شده و کسی هم ندارم بنظرتون زنگ بزنم به عمم و عموم بگم بحث طلاق توافقی رو مطرح کنن با شوهرم یا یکی دو هفته دیگه برم تهران بهشون بگم به بهونه مسافرت چون کسی رو ندارم جز اینا تکیه نمیتونم بهشون کنم ولی میتونن بزرگتری کنن چون تو خواستگاری هم بودن میخوام بگن به شوهرم من مهریه رو میبخشم چون سر پناهی ندارم طلا عروسی سیصد چهارصد میلیون میشه و ماشین رو برمیدارم چون به نام منه و نصف پولشو من دادم بتونم یه خونه رهن کنم چند بار هم گفتم شوهرم اذیت میکنه هی گفتن گرونیه بشین زندگیتو بکن مگه تک و تنها میتونی از پس خودت بربیای ارث و میراث مونده برات که راحت زندگی کنی و از اینجور حرفا جای من نیستن ببینم چی میکشم از طرفی شوهرم خودشو جلو اونا خوب نشون داده حرف منو باور نمیکنن میخوام خودمم به شوهرم بگم جدا بشیم چون روانش سالم نیست میترسم داد و بیداد کنه و وسیله بشکنه و امنیت ندارم تو خونه و باید قبل اینکه بگم طلاق مع کنم همه چیز رو برم خونه برادرم من طاقت و کشش هرج و مرج ندارم بنظرتون چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرمم بمون سخته جدا شدن

وا کل جوونیشو هدر بده که سخت تره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هیچ سرمایه ای نداری؟ از پدر مادرت چیزی بهت نرسید؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم اول ب بهونه مسافرت از اونجا دور شو بعدش به یه بزرگترت بگو ک بهش بگن طلاق بگیری،طلاهارو روهم با خودت ببر ماشینم ک ب نامته بعدا ک شکایت کردی توقیف میزنن،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

آخه زیر پای اونه کارت ماشین دستشه چجوری ازش بگیرم طلاهای دست خودمه

دادگاه میگیره ازش

ترسو نباش میدونم چون پشت و پناه نداری سختته اما در عوض بچه نداری و یک پوئن مثبت بزرگیه

2790
2778
2791
2779
2792