2777
2789
عنوان

بازی 😜🌈🎵

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 113 پست
جواب منو میدی یا نهبگو توهم هرجا رفتی منو دیدی یا نهتو داری به چه فکر میکنیجواب منو میدی یا نهم

میارم سنگ تو قیچی

گفتی دوپیک بزنیم اوکی شیم

کردی کچلمون مث قمیشی

زدی تا سحر مث قریشی

ل

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میارم سنگ تو قیچی گفتی دوپیک بزنیم اوکی شیم کردی کچلمون مث قمیشی زدی تا سحر مث قریشی ل

😂😂😂

لاعقل خودت هوای خودتو داشته باش

از کمد درار اون کفشاتو که پاشنه داشت

برو جلو اینه به خودت برس

اون دختر سرحال قدیمی راش بنداز

فکر نکن به هیچی اصلا

یه مدت سر به هیچکی نزن

یه صبر ازت مونده فقط

نزار اونم بگیرن ازت

ق

دهمین کاربری😏😡

😂😂😂لاعقل خودت هوای خودتو داشته باشاز کمد درار اون کفشاتو که پاشنه داشتبرو جلو اینه به خودت برساون ...

هی چقد درد داش اهنگه

قصه منننن و غم تو

قصه گل و تگگگرگه

ترس بی تو زنده بوووودن

ترس لحظه های مرگه

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

😂😂😂لاعقل خودت هوای خودتو داشته باشاز کمد درار اون کفشاتو که پاشنه داشتبرو جلو اینه به خودت برساون ...

آ

عالی میگم بیا ادامه ندیم هیچکی نیست😁

خب خودمون که هستیم

اگه حوصله نداری بای

نه اوکیبرو با ع

عاشق مثه من مثه تو آتیش موی قرمز تو

هرجا که با تو بر میخورم سر میشه آس من رو دل تو ♣️♥️

پ

عاشق مثه من مثه تو آتیش موی قرمز تو هرجا که با تو بر میخورم سر میشه آس من رو دل تو ♣️♥️پ

پایم باش بمونیم کنار هم جایی نریم

ادم باش مگه چندتا مثل ما هست رو زمین

بند دلم پاره شد ای وای ای وای

عشق تو کرد کارشو ای وای ای وای

دهمین کاربری😏😡

منم بازی

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

منم بازی

ه

ه

بسمممم الللله

بزا فک کنم

هَتا گلای خونه بعد تو در نیومدن هِس خوبی ندارم بریده درد امونمم

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بسمممم اللللهبزا فک کنمهَتا گلای خونه بعد تو در نیومدن هِس خوبی ندارم بریده درد امونمم

اوکی

تو بگو