2777
2789
اره دقیقاولی هر چیزی شده باشه وقتی تو اون جمعیت یه حرکت بدنی انجام میده درست نیست

اون پدر رو قضاوت نکن شاید یه روز شرایط اونو پیدا کردی

و همون حرکت رو انجام دادی و بچه ای که با خون دل بزرگ کردی زد تو گوشت اونوقت امروز رو بیاد بیاری

دیدم که میگم پس حواست جمع باشه

اون پدر رو قضاوت نکن شاید یه روز شرایط اونو پیدا کردی و همون حرکت رو انجام دادی و بچه ای که با خون د ...

من هیچوقت اون حرکت رو انجام نمیدم ولی اگر یه درصد هم انجام بدم حقمه که باهام این برخورد بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچوقت اون حرکت رو انجام نمیدم ولی اگر یه درصد هم انجام بدم حقمه که باهام این برخورد بشه

هنوز بچه تر خشک نکردی

بی خوابی نکشیدی

برای تأمین مخارجش سختی نکشیدی

بله به حرف هر چیزی ممکنه

اره اینارو تجربه نکردم ولی خب...

مثل قدیم نیست تمام مسئولیت تربیت بچه به عهده

پدر و مادر باشه

فضای مجازی ،مدرسه ،دوستان و......

همه دست به دست هم میدن تا انسان امروزی تربیت بشه

گاهی یک پدر و مادر میخوان و تلاش میکنن اما نمیشه

من بارها گند تفکرات مسموم معلم های بچه هام رو

به سختی درست کردم

تربیت بچه امروزی به این راحتی نیست

پیامها رو خوندم

خودتون رو جای اون دختر بزارید که چکار زشت و اشتباهی کرده، آیا روتون میشه باز تو چشم پدرتون نگاه کنید؟؟؟ روتون میشه بگید بابام؟؟؟؟؟

واقعا زمانیه بدی شده.

تربیت بچه با پدر و مادره.

چرا بعضیها میگن باباهه بیشعوره دختره حق داشته زده تو گوش پدرش؟؟؟

جای تأسف داره. به کجا رسیدیم که دختر بزنه تو گوش پدر کاری پر غرور و افتخار آمیز شده؟

خدا اینجور پسر و دخترهایی رو که بی احترامی به پدر مادر میکنه از رو زمین برداره.

بچش بود، اونم دختر و حق داشت بره تو جمع، از بین جماعت بزنه تو گوشش و ببرتش خونه. صلاحش رو دونسته که با سیلی و بد اخلاقی رفته سراغ دخترش.

وقتی بچه خطایی میکنه، اولین کساییکه مورد خطاب دیگران قرار میگیرند والدینشون هستن، کسی دوستاش رو سرزنش نمیکنه، هیچکسی هم از ته دل دلش برای بچه دیگری نمی سوزه بجز پدر و مادر که خیرخواه بچهاشون هستن و بودن.

خدا عاقبت همه جوانها و نوجوانها رو به خیر کنه.

دختر کم سن و سال داریم خانوم، گل سرسبد، خونواده اش رو سربلند میکنه، دختر هم داریم متاسفانه مثل این مورد، دست رو پدرش بلند میکنه.

این کارها گریه داره، نه افتخار و تشویق و بهبه و چهچه.

هر جایی زده تو گوش دخترش، دخترش نباید این کار رو میکرد، پدر و دختری فقط برا یک مدت و یک روز نیست! فردا چطور میخواد تو چشم پدرش نگاه کنه؟؟؟؟

اتفاقا اگر قراره بد و بدتر بگی رفتار پدر بدتر بوداز همون اول دختره عصبانی بود(چون احتمالا رفته بود د ...

وااااا !!!

چه حرفها

پدر غرور نداره؟؟؟ بچه غرور داره؟؟؟

آبرو صد ساله پدر رو بردن با دوست پسر داشتن مهم نیست؟؟؟

دختره جلو چشم پسر و دخترا تو پارک از باباش که صلاحش رو میدونه و صاحب اختیارشه غرورش شکست ؟؟؟؟

متوجه حرفت هستی؟؟؟

بنظرت برا پدره زشت نیست دخترش ولو تو پارک و خیابون باشه با پسر مردم؟؟؟ اقوام و دوست و همکارای پدرش چی میگن؟؟؟

دختر باید سنگین و متین باشه، منتش رو ببرن، نه خودش بیفته دنبال پسر مردم و خونوادش به زور کتک ببرنش خونه.

دوستان کتکش زدن ، زورش به دوستاش نرسید پدرش رو کتک زد خخخ...

دختره یه چاقو هم دست راستش بود ، اتفاقا خیلی بزرگواری به خرج داد که با دست راستش که چاقو داشت باباشو نزد ، با دست چپش زد تو گوش باباش