2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید که وقتی دوتا دختر سر شومبول یه پسر دعواشون شده و باباش میره دختره رو بکشه اینور دختره میزنه تو گوش باباش باباش واینمیسه نازش کنه

معلومه ویدیوی کامل رو ندیدی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

رفتار زشت ری اکشن زشتی رو در پیش داره

ولی بنظرم یه دختر عاقل باید متانت داشته باشه نه مثل دریده ها رفتار کنه

از کار پدرش دفاع نمیکنم ولی بنظرم خیلی بی حیاست که روی بزرگتر از خودش دست بلند کرده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ما اصلا نمیدونیم چی بود چی شد داستان چی هست فقط از ی تیکه ویدیو داریم برداشت میکنیم پس ولش کن

اره دقیقا

ولی هر چیزی شده باشه وقتی تو اون جمعیت یه حرکت بدنی انجام میده درست نیست

ببخشید که وقتی دوتا دختر سر شومبول یه پسر دعواشون شده و باباش میره دختره رو بکشه اینور دختره میزنه ت ...

نه من یه تیکه ویدیو رو دیدم فقط و اصلا نمیدونم دعوا سر چی بود

ولی اون به اصطلاح پدر بلد نیست چطوری رفتار کنه جلو اون همه ادم باید انتظار چنین رفتاری رو داشته باشه

ولی بنظرم یه دختر عاقل باید متانت داشته باشه نه مثل دریده ها رفتار کنهاز کار پدرش دفاع نمیکنم ولی بن ...

از یه دختر تو اون سن انتظار متانت داری از مرد به اون گندگی انتظار عقل و شعور نداری؟

خب دختر هم عصبانی شد چطور اون با عصبانیت تبرعه میشه این نه؟

هر دو کارشون زشت بود هر دو میتونستن بهتر برخورد کنن باهم

تبرئه نمیشه با این کار من صرفا حدس زدم دلیلش این میتونه باشه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤